Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Ontlastingsklachten

Deze ontlastingsklachten komen vaker voor dan u misschien denkt. Volgens onderzoek heeft meer dan 1 op de 10 vrouwen wel eens last van ontlastingverlies, een moeizame stoelgang of obstipatie. Een normaal en actief leven leiden is dan soms onmogelijk; een simpel bioscoopbezoekje of even een boodschap doen is dan al een beproeving. 

 

6202(4).jpg

Op deze ontlastingsklachten berust een enorm taboe. Vrouwen praten er liever niet over. Toch is het tijd om dat wel te doen. Er is meer aan te doen dan u denkt.

Neem uw klachten serieus. Blijf er niet mee rondlopen!

Maak een afspraak met uw huisarts. Veelal kan een eerste behandeling door haar/hem al worden ingezet. Voor een bezoek aan onze kliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts.

 

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.