Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Ontlastingsklachten

Deze ontlastingsklachten komen vaker voor dan u misschien denkt. Volgens onderzoek heeft meer dan 1 op de 10 vrouwen wel eens last van ontlastingverlies, een moeizame stoelgang of obstipatie. Een normaal en actief leven leiden is dan soms onmogelijk; een simpel bioscoopbezoekje of even een boodschap doen is dan al een beproeving. 

 

6202(4).jpg

Op deze ontlastingsklachten berust een enorm taboe. Vrouwen praten er liever niet over. Toch is het tijd om dat wel te doen. Er is meer aan te doen dan u denkt.

Neem uw klachten serieus. Blijf er niet mee rondlopen!

Maak een afspraak met uw huisarts. Veelal kan een eerste behandeling door haar/hem al worden ingezet. Voor een bezoek aan onze kliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts.

 

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.