Ontlastingsklachten

Deze ontlastingsklachten komen vaker voor dan u misschien denkt. Volgens onderzoek heeft meer dan 1 op de 10 vrouwen wel eens last van ontlastingverlies, een moeizame stoelgang of obstipatie. Een normaal en actief leven leiden is dan soms onmogelijk; een simpel bioscoopbezoekje of even een boodschap doen is dan al een beproeving. 

 

6202(4).jpg

Op deze ontlastingsklachten berust een enorm taboe. Vrouwen praten er liever niet over. Toch is het tijd om dat wel te doen. Er is meer aan te doen dan u denkt.

Neem uw klachten serieus. Blijf er niet mee rondlopen!

Maak een afspraak met uw huisarts. Veelal kan een eerste behandeling door haar/hem al worden ingezet. Voor een bezoek aan onze kliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts.

 

Niet gevonden wat u zocht?

Alle behandelingen Zoek op lichaamsdeel
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!