Bewegen

"Kliniek voor Bewegingszorg"

"Naarden"

Resultaat & nazorg

Tekst a|A     Contrast +|--

Bij Bergman Clinics | Bewegen bent u op het juiste adres voor het revalidatie- en nazorgtraject. Direct na de ingreep helpen de verpleegkundigen en fysiotherapeuten met de eerste mobilisatie.

Na de operatie moet u er rekening mee houden dat het enige tijd duurt voordat u weer vrij uit kunt bewegen. U kunt de geopereerde arm bijvoorbeeld niet zelf optillen en u mag geen pendel- of koffiemaalbewegingen maken. Tilt u de arm wel zelf op, dan spant u de spier aan waardoor er aan de pees getrokken wordt. Hierdoor neemt u het risico dat de hechtingen eruit gaan of de pees zelfs opnieuw scheurt. Ook moet u er rekening mee houden dat u na de operatie geen auto of bromfiets kunt rijden en niet mag fietsen. Het duurt ongeveer vier tot acht maanden totdat u uw normale bewegelijkheid weer terug heeft. Bij een cuff ruptuur operatie is tot twee jaar na de ingreep verbetering te verwachten.

Complicaties

De operatie om een cuff ruptuur te verhelpen geeft een kleine kans op complicaties. Vooraf krijgt u uitgebreid te horen van uw orthopedisch chirurg welke complicaties zouden kunnen optreden tijdens de operatie. Bij schouderoperaties bestaat kans op verstijving van het kapsel. Door fysiotherapie wordt de kans hierop verkleind. Indien er na de operatie toch verstijving van het kapsel ontstaat, kan fysiotherapie uitkomst bieden.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de wachttijden van deze behandeling?
Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele wachttijden.
Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?
Voor meer informatie, bezoek de pagina ervaringen of bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.
Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?
We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.
Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?
Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Toon uitgelichte items / alle items

Heeft u nog steeds vragen?

Neem contact op
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png