Mortons neuroom

Behandelingstraject
3

Onderzoek & diagnose Mortons neuroom

Voor alle voetproblemen bezoekt u eerst de registerpodoloog bij Bergman Clinics. De registerpodoloog werkt nauw samen met de orthopedisch chirurg. Samen stellen zij de diagnose.  

Een Mortons neuroom kan vrijwel altijd aan de hand van de klachten worden vastgesteld. Daarnaast wordt bij Bergman Clinics een echo gemaakt van de voet. Op deze manier kan de grootte van het Mortons neuroom worden gemeten. Op een röntgenfoto is deze namelijk niet te zien. Deze wordt soms wel gemaakt om andere aandoeningen uit te sluiten.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Vragen

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!