Bewegen | Amsterdam

Keienbergweg 8
1101 GB
Amsterdam


Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00u - 17.00u

In deze kliniek kunt u terecht voor hand- en polsklachten, zowel voor een eerste consult als voor een eventuele behandeling. Voor orthopedische klachten houden verschillende artsen van Bergman Clinics uit Naarden spreekuur in Amsterdam. Als u geopereerd moet worden aan uw knie of heup, kan de operatie ook plaatsvinden in onze kliniek in Naarden.Toegangstijden

Peildatum onderstaande toegangstijden: 14-06-2024

Bewegen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Hand- en polsklachten
7 dagen
Bewegen
Behandeling
Huidige toegangstijd *
Carpaal tunnel syndroom
10 dagen
Triggerfinger
30 dagen
Dupuytren
35 dagen
Hand- en/of polsoperatie
35 dagen

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanaf Utrecht

Neem op de A2 (richting Amsterdam) afrit 1 naar Ouderkerk aan de Amstel. Ga bij de verkeerslichten onderaan de afrit naar links de Burgemeester Stramanweg (N522) op. Volg de twee rechterrijstroken om de verbindingsweg S111 naar Duivendrecht te nemen. Ga bij de verkeerslichten naar rechts de Holtenbergerweg op. Ga bij de tweede verkeerslichten naar rechts de Hoogoorddreef op. Sla bij de eerste kruising af naar rechts. Dit is de Keienbergweg.  Bewegen | Amsterdam (voormalig The Hand Clinic) ligt direct aan uw rechterhand.

Vanaf Den Haag

Neem de A4 (richting Amsterdam) en vervolg de weg naar de A10 Zuid richting Utrecht. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Amstel en volg de borden A2 (richting Utrecht). Neem afrit 1 (Ouderkerk aan de Amstel).
Ga bij de verkeerslichten onderaan de afrit naar links de Burgemeester Stramanweg (N522) op. Volg de twee rechterrijstroken om de verbindingsweg S111 naar Duivendrecht te nemen. Ga bij de verkeerslichten naar rechts de Holtenbergerweg op. Ga bij de tweede verkeerslichten naar rechts de Hoogoorddreef op. Sla bij de eerste kruising af naar rechts. Dit is de Keienbergweg. Bewegen | Amsterdam (voormalig The Hand Clinic) ligt direct aan uw rechterhand.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de kliniek.

Met het openbaar vervoer

Plan uw reis via www.9292.nl, www.ns.nl, of bel 090-9292.

  • Station Bijlmer ArenA, ongeveer 10 minuten lopen.
  • Bushalte Holterbergweg, ongeveer 2 minuten lopen.
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.