Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Aandoeningen aan het oor

Behandelingstraject
3

Onderzoek en diagnose ooraandoeningen

Diagnose

Om tot een juiste diagnose te komen, zal de kno-arts allereerst van u willen weten wat uw klachten zijn en een aantal gerichte vragen stellen. Vervolgens wordt lichamelijk onderzoek verricht, waarbij de arts onder andere met een speciale microscoop het oor zal inspecteren. Dit geeft vaak al een goed beeld van de mogelijke oorzaak van uw klachten. Vervolgens wordt een gehoortest ingepland. Indien nodig zal er aanvullend onderzoek worden verricht, zoals een scan.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.