Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Aandoeningen aan het oor

Behandelingstraject
3

Onderzoek en diagnose ooraandoeningen

Diagnose

Om tot een juiste diagnose te komen, zal de kno-arts allereerst van u willen weten wat uw klachten zijn en een aantal gerichte vragen stellen. Vervolgens wordt lichamelijk onderzoek verricht, waarbij de arts onder andere met een speciale microscoop het oor zal inspecteren. Dit geeft vaak al een goed beeld van de mogelijke oorzaak van uw klachten. Vervolgens wordt een gehoortest ingepland. Indien nodig zal er aanvullend onderzoek worden verricht, zoals een scan.


Informatie aanvraag
 
Contact opnemen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.