Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Blijvend resultaat
Open Dag op zaterdag 21 september Open Dag op zaterdag 21 september
Kom naar de Open Dag Ooglaseren op zaterdag 21 september. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Kom naar de Open Dag Ooglaseren op zaterdag 21 september. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht op weekdagen voor een gratis quicktest. Meld u hieronder aan of neem contact op via 088 - 9000 500.Meer weten
Open Dag op zaterdag 21 september Open Dag op zaterdag 21 september
Geïnteresseerd in Ooglaseren of Cosmetische Chirurgie? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 21 september.Geïnteresseerd in Ooglaseren of Cosmetische Chirurgie? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 21 september.Meer weten

Toon submenu

Blijvend resultaat

Uit onderzoek blijkt dat het hoornvlies en het zicht zich goed herstellen na een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. De kwaliteit van zien blijft stabiel, ook na 20 jaar. Kiest u voor een refractiebehandeling bij Bergman Clinics | Ogen dan kiest u voor een blijvend resultaat.
Goed voorspelbaar en betrouwbaar

Er is geen twijfel meer over de effecten van ooglaserbehandelingen: deze zijn blijvend en goed te voorspellen. Ook lensimplantaties hebben zich in de loop der tijd bewezen. De kunstlenzen worden goed door het oog geaccepteerd, werken goed en blijven netjes op hun plek zitten.

Toch een leesbril op de oude dag?

Als u ouder wordt, worden uw ogen dat ook. Een gewone ooglaserbehandeling gaat deze natuurlijke veroudering niet tegen. Het kan zijn dat u later gewoon een leesbril of computerbril nodig hebt. U kunt dan natuurlijk ook kiezen voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Kom gerust terug voor een oogmeting en advies.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.