GA TERUG
De voorbereiding
Het zijn jouw ogen.. Het zijn jouw ogen..
Dus als je ze laat laseren,
dan echt niet zo maar ergens.
Dus als je ze laat laseren, dan echt niet zo maar ergens.

Toon submenu

De voorbereiding

Leven zonder bril is misschien wel wat voor u. Maar wat staat u eigenlijk te wachten bij een behandeling? We leggen hier stap voor stap uit wanneer een behandeling zinvol is én hoe het in zijn werk gaat. U kunt dan weloverwogen kiezen of ooglaseren of lensimplantatie ook voor u de oplossing is.
De stappen naar een leven zonder bril of lenzen:

  1. Bekijk de voorwaarden
  2. Doe de quicktest
  3. Het uitgebreid vooronderzoek
  4. De keuze voor een behandeling
  5. Herstel en nazorg

Stap 1: de voorwaarden

Bijna alle zichtafwijkingen kunnen we behandelen. Toch zijn er een aantal gevallen waarin het niet verstandig is om te laseren of een lens te implanteren. Voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u door naar de quicktest.

Stap 2: de quicktest - zijn mijn ogen geschikt?

Oriënteert u zich op het ooglaseren en wilt u weten of het bij u past? Doe dan onze gratis quicktest. Dit is een kort en simpel onderzoek dat een indicatie geeft welke behandeling voor u geschikt is.

Stap 3: het vooronderzoek

Elk oog is anders. Daarmee is ook elke oogafwijking en elke behandeling anders. We doen daarom voor elke behandeling een uitgebreid vooronderzoek, zodat de oogarts genoeg weet om een behandeling voor te stellen.

Stap 4: de behandeling

De behandeling zelf is kort en pijnloos. Het is wel een apart gevoel dat er iets met je oog gebeurt, terwijl het open is. Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld, maar we weten dat dit voor u best spannend kan zijn.

Stap 5: herstel en nazorg

De meeste mensen vinden het ongemak na de behandeling erg meevallen. Bijna direct na de behandeling kunt u weer alles doen wat u gewend bent. Voor een goed en blijvend resultaat volgt u altijd de aanwijzingen van uw arts. Eventuele napijn of irritatie hangt erg af van het type behandeling en is er na de SMILE-behandeling bijvoorbeeld bijna niet.
Filter op categorie
Uiterlijk en HuidUiterlijk en Huid
OogzorgOogzorg
BewegingszorgBewegingszorg

VrouwenzorgVrouwenzorg
Inwendige ZorgInwendige Zorg
Alle divisies
Alle divisies
Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor Oogzorg

U wilt een afspraak maken in één van onze Oogklinieken. U heeft de keuze uit een Quicktest of Vooronderzoek. Door het beantwoorden van de volgende vragen vindt u uit welk type afspraak het beste bij u past.

1) Is uw oogsterkte sinds minimaal één jaar stabiel?

2) Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud?

3) Is de sterkte van uw ogen tussen -10 en +4?

4) Draagt u lenzen?

Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op voor het inplannen van de juiste afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 088-9000 500 (optie 1, Oogzorg) van maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 t/m 18.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, via telefoonnummer: 088-9000 500

Wij adviseren u een Quicktest in te plannen. Dit is een kosteloos en vrijblijvend onderzoek dat 20 minuten duurt en door een Optometrist wordt uitgevoerd. De resultaten geven voor 90% inzicht voor uw geschiktheid voor een behandeling. Voordeel is dat u voorafgaand aan het onderzoek uw lenzen niet hoeft uit te doen en uw ogen niet gedruppeld worden. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor het uitgebreide vooronderzoek. Dit is noodzakelijk voor de behandeling.

Wij adviseren u een vooronderzoek in te plannen. Dit is een twee uur durend onderzoek dat door een optometrist én een oogarts wordt uitgevoerd. De meetresultaten worden gebruikt bij uw eventuele behandeling. Omdat er oogdruppels tijdens dit onderzoek worden gebruikt moet u er rekening mee houden dat u niet zelf naar huis kunt rijden omdat u van dichtbij niet scherp kunt zien. Klik hier voor de kosten voor het vooronderzoek.

Zachte lenzen mag u 2 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen

Harde lenzen mag u 4 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen