Uiterlijk

Informatie Coronavirus

Vanaf begin mei breiden wij onze zorg weer stap voor stap uit. We doen dit volgens de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de richtlijnen van het RIVM. Veel afspraken zijn nog telefonisch. Hiermee waarborgen we de 1.5 meter afstand in de kliniek. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

Bey is here!

Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINIC

Meer weten

Ankermethode

Tekst a|A     Contrast +|--

Bij de ankermethode  blijft na de borstverkleining een litteken over in de vorm van een anker. Dit litteken loopt rondom de tepelhof, van de tepelhof recht naar beneden en in de plooi onder de borst, van het borstbeen tot aan de oksel. Het is de voorkeursbehandeling bij mensen met grote borsten, vanaf cup DD en een snelle en betrouwbare methode voor het mooier maken van borsten, met een duurzaam resultaat. Een heel hoog percentage vrouwen is na de operatie blij met het resultaat van de ankermethode en zou de borstverkleinende operatie als zij opnieuw konden kiezen weer ondergaan.

Wanneer komt u in aanmerking voor een borstverkleining door middel van de ankermethode?

Een borstverkleining door middel van de ankermethode is een ingrijpende operatie en niet zonder risico indien er sprake is van overgewicht. Ook door andere oorzaken kunnen de risico's op complicaties groter worden.

 

Op de onderstaande pagina's leest u meer informatie over de overige operatiemethodes die worden ingezet bij een borstverkleining. Deze informatie is echter puur ter indicatie. Tijdens een eerste consult bij de plastisch chirurg wordt op basis van onderzoek en uw wensen bepaald welke methode het meest geschikt is. Ben u nieuwsgierig? Bel voor een afspraak voor een eerste concult: 088 9000 500.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.