Borstverkleining

Een borstverkleining kan om verschillende redenen gedaan worden. Veel vrouwen kiezen voor cosmetische redenen voor een borstverkleining. U voelt zich wellicht prettiger bij een cupmaat, die kleiner is dan uw huidige maat. Uw borsten zijn dan meer in verhouding tot de rest van uw lichaam en uw bovenkleding valt mooier. De wens tot borstverkleining kan ook niet-esthetische redenen hebben. Ben je benieuwd naar de ervaring van andere vrouwen?

Ga naar Bey

Kortste toegangstijd

Vestiging
Huidige toegangstijd
18 dagenBehandelingstraject:


Bekijk hier de voor & na foto's.

Klachten door grote borsten

Grote, zware borsten kunnen nek- en rugklachten veroorzaken. In al deze situaties kan een borstverkleining uitkomst bieden en een kleinere cupmaat een hele opluchting zijn. Bij een borstverkleining wordt overtollig vet-, klier- en huidweefsel verwijderd en worden uw borsten kleiner. Ook kan, indien gewenst, de tepelhof worden verkleind. Door een borst verkleinende ingreep krijgen uw borsten ook een nieuwe vorm. Een borstverkleining is daarom meestal ook een borstlift. De belangrijkste voorwaarde voor de operatie is dat uw borsten volledig volgroeid zijn. Een borstverkleinende of borstcorrigerende operatie is tot op hoge leeftijd mogelijk.

Lees hier meer informatie over vergoeding en verzekering vanuit basispakket voor een borstverkleining.

Op de onderstaande pagina's leest u meer over een borstverkleinende operatie. Wilt u meer weten? U kunt eenvoudig een afspraak inplannen voor een eerste consult bij een van onze plastisch chirurgen via: 088 9000 500.


Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Peildatum onderstaande toegangstijden: 02-06-2023