Uiterlijk

Informatie Coronavirus

Vanaf begin mei breiden wij onze zorg weer stap voor stap uit. We doen dit volgens de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de richtlijnen van het RIVM. Veel afspraken zijn nog telefonisch. Hiermee waarborgen we de 1.5 meter afstand in de kliniek. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

Bey is here!

Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINIC

Meer weten

Combinatie van sleutelgat- en ankermethode

Tekst a|A     Contrast +|--

Naast een keuze tussen de twee verschillende behandelmethoden, is het tevens mogelijk een borstverkleining uit te voeren aan de hand van een combinatie van beide operatietechnieken. De combinatie houdt in dat er naast de snee zoals bij de sleutelgatmethode een kleine incisie aan de onderzijde van de borst wordt gemaakt in de vorm van een anker.  De incisie wordt echter niet zo groot als bij het toepassen van de ankermethode. Hierdoor wordt het litteken in de plooi zo klein mogelijk en is deze minder zichtbaar. Dit is een belangrijk voordeel van de sleutelgatmethode en reden waarom deze behandeling in sommige gevallen de voorkeur verdient. De combinatie methode is geschikt voor mensen waarbij een sleutelgatmethode overwogen is, maar niet mogelijk is omdat er teveel weefsel moet worden verwijderd. Door beide methoden te combineren is het wel mogelijk om meer borstweefsel te verwijderen dan bij de sleutelgatmethode, zonder dat een grote incisie wordt gemaakt in de borstplooi, zoals bij de ankermethode.

Wanneer komt u in aanmerking voor een borstverkleining door middel van de combinatie methode?

Een borstverkleining is een ingrijpende operatieen niet zonder risico  indien er sprake is van overgewicht. Ook door andere oorzaken kunnen de risico's op complicaties groter worden. Of een borstverkleining via de combinatie methode mogelijk is hangt af van een aantal factoren. In alle gevallen besluit de medisch specialist op basis van onderzoek en in overleg met u welke methode het meeste bij uw lichaam past en mooiste resultaat oplevert. 

 

Wilt u advies van onze plastisch chirurgen? Bel 088 9000 500 en plan vandaag nog uw eerste consult!

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.