GA TERUG
Combinatie van sleutelgat- en ankermethode
bmc-brandbox-bey-1920x560px-v2.png
imageHomepage
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website

Toon submenu

Combinatie van sleutelgat- en ankermethode

Naast een keuze tussen de twee verschillende behandelmethoden, is het tevens mogelijk een borstverkleining uit te voeren aan de hand van een combinatie van beide operatietechnieken. De combinatie houdt in dat er naast de snee zoals bij de sleutelgatmethode een kleine incisie aan de onderzijde van de borst wordt gemaakt in de vorm van een anker.  De incisie wordt echter niet zo groot als bij het toepassen van de ankermethode. Hierdoor wordt het litteken in de plooi zo klein mogelijk en is deze minder zichtbaar. Dit is een belangrijk voordeel van de sleutelgatmethode en reden waarom deze behandeling in sommige gevallen de voorkeur verdient. De combinatie methode is geschikt voor mensen waarbij een sleutelgatmethode overwogen is, maar niet mogelijk is omdat er teveel weefsel moet worden verwijderd. Door beide methoden te combineren is het wel mogelijk om meer borstweefsel te verwijderen dan bij de sleutelgatmethode, zonder dat een grote incisie wordt gemaakt in de borstplooi, zoals bij de ankermethode.

Wanneer komt u in aanmerking voor een borstverkleining door middel van de combinatie methode?

Een borstverkleining is een ingrijpende operatieen niet zonder risico  indien er sprake is van overgewicht. Ook door andere oorzaken kunnen de risico's op complicaties groter worden. Of een borstverkleining via de combinatie methode mogelijk is hangt af van een aantal factoren. In alle gevallen besluit de medisch specialist op basis van onderzoek en in overleg met u welke methode het meeste bij uw lichaam past en mooiste resultaat oplevert. 

 

Wilt u advies van onze plastisch chirurgen? Bel 088 9000 500 en plan vandaag nog uw eerste consult!Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.