Informatie over borstimplantaten

Radar-tv heeft in hun uitzending van maandag 12 december 2022 aandacht besteed aan borstimplantaten. Aanleiding was de dagvaarding die door Bureau Clara Wichmann is uitgebracht tegen farmaceut Allergan.


Wij benadrukken nogmaals dat vrouwen met borstprothesen, die zich zorgen maken of denken klachten te hebben gerelateerd aan borstprothesen, altijd een afspraak kunnen maken bij hun plastisch chirurg van Bey by Bergman Clinics voor nader onderzoek.

Voor alle veelgestelde vragen en antwoorden over dit onderwerp verwijzen we je graag naar de website van Bey by Bergman Clinics.

Bey by Bergman Clinics heeft bij al haar behandelingen veiligheid, deskundigheid en zorgvuldigheid extreem hoog in het vaandel staan. Gezonde, tevreden klanten en veilige behandelingen zijn voor ons cruciaal en wij doen alles aan om hiervoor te zorgen. De kwaliteit van producten en apparatuur die we gebruiken bij onze behandelingen spelen hier een belangrijke rol in. Ook bespreken we altijd voorafgaand aan de behandeling/ingreep met de cliënt wat mogelijke risico's zijn.

Bey by Bergman Clinics houdt zich aan de richtlijnen van de inspectie / het RIVM. Wanneer de richtlijnen wijzigen, dan zullen we ze ook volgen. We houden ondertussen ook nauwlettend alle onderzoeken in de gaten en passen ons beleid, wanneer nodig, aan.

Contact
Mocht u zich zorgen maken, maak dan een afspraak met uw arts. Neem hiervoor contact met ons Contact & Service Center op via het nummer 088 9000 535.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!