Passantentarief

Ben je niet (in Nederland) verzekerd of heb je geen (geldige) verwijsbrief, dan ontvang je een factuur van Bergman Clinics. In de passantentarievenlijst kun je de tarieven per DBC-zorgproduct terugvinden.


De passantentarieven van Bergman Clinics voor 2024 vind je via onderstaande link:

* Deze prijzen zijn geldig van 1 januari tot en met 31 december van het lopende jaar. Wij behouden ons het recht voor deze prijslijst aan te passen als de landelijke of interne ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wanneer er een prijsverschil is tussen het moment van opvragen en de aanvang van de behandeling (als je voor de eerste keer in de kliniek komt), is de prijs op laatstgenoemd moment altijd van toepassing.

Verzekerd in het buitenland

Heb je een buitenlandse zorgverzekering en wil je een behandeling ondergaan bij Bergman Clinics, dan adviseren wij om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met je verzekeraar. Voor onze tarieven verwijzen wij je naar bovenstaande passantentarieven.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.