Overactieve blaas

Behandelingstraject
5

Resultaat en nazorg overactieve blaas

Resultaat na behandeling overactieve blaas

Het resultaat zal steeds per behandeling  worden bekeken. Het effect van medicatie zal na ongeveer 6 weken worden beoordeeld. Het effect van bekkenfysiotherapie zal vaak na 3 maanden worden beoordeeld. Het effect van PTNS is na 10-12 weken te beoordelen en het effect van Botox in de blaas na 2 weken. Na een operatie volgt een herstelperiode van 6 weken, waarin rust wordt aanbevolen.
Na een operatieve behandeling wordt gecontroleerd of alle (blaas/bekkenbodem) functies naar behoren werken. Afhankelijk van de ingreep wordt met u overlegd of u de dag van de ingreep of de volgende dag naar huis kunt.

Nazorg

U kunt uw zorgtraject op de voet volgen en nalezen in Mijn Bergman Clinics, uw persoonlijke mijn-omgeving.


Controles

Na enkele weken heeft u een afspraak voor controle. Er wordt dan besproken hoe het gaat met uw klachten, en hoe we u daar verder bij kunnen helpen. Ook kunnen we zo tijdig eventuele bijwerkingen van medicatie of bijkomende problemen ontdekken en behandelen en kunt u al uw vragen stellen.


Resultaat

Het resultaat is pas na een aantal weken tot maanden goed te beoordelen. Mogelijk is het resultaat toch anders dan verwacht en ook kunnen er na een geslaagde behandeling  opnieuw klachten ontstaan. Aarzel dan niet om een nieuwe afspraak te maken met uw behandelend arts.

Mocht u tussendoor vragen hebben dan kunt u ook contact opnemen per telefoon via: 088 9000 500

Vragen

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!