Flaporen worden rechtoren

De dokter gaat je oren mooi recht zetten. Dat kan als je vier jaar of ouder bent.


Wat gaat er gebeuren?

Naar het ziekenhuis

Je hoeft maar één dag naar het ziekenhuis. Als je in het ziekenhuis komt, krijg je eerst een pyjama aan (best een stomme) en mag je in een mooi groot bed liggen. Dan ga je naar een grote kamer met hele coole grote lampen. Daar mag je bij mama of papa op schoot zitten als je gaat slapen. Want dat moet even.

Lekker slapen

Om te slapen hoef je alleen maar een paar keer flink in -en uit te ademen in een kapje. Dat ruikt niet zo lekker. Maar als je er echt goed in blaast, hoef je geen prikje! En als je weer wakker wordt zijn je papa of mama bij je. Je hebt dan een mooi verband om je oren én een slangetje in je arm. Dat slangetje haalt de zuster er heel snel weer uit.

Weer naar huis

Als je weer helemaal wakker bent, krijg je gewoon je eigen kleren aan en kun je lekker naar huis. Thuis mag je dan weer wat eten en drinken. Na een paar dagen ga je naar de dokter om het verband er weer af te laten halen. Dan kun je zien hoe mooi je oren zijn geworden!

Rechtoren!

Je mag één week niet naar school (haha). Daarna moet je nog twee weken met een haarband om je oren naar bed. Ook mag je vier weken niet sporten want je oren moeten eerst weer heel stevig vastgroeien. Daarna mag je alles weer doen. Alleen met judo moet je nog drie maanden wachten.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!