drs. Fleur Bergwerff

Gynaecoloog
drs. Fleur Bergwerff

Fleur Bergwerff (1984) werkt sinds februari 2020 als Gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouw. Ze studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd om vervolgens tot Gynaecoloog opgeleid te worden in het Meander Medisch Centrum (Amersfoort), Gelre Ziekenhuizen (Apeldoorn) en Universitair Medisch Centrum in Utrecht.

Lees meer

Het laatste jaar van haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het OLVG (Amsterdam) in minimaal invasieve gynaecologische chirurgie (hysteroscopie en laparoscopie). Zij heeft speciale interesse voor (abnormaal uterien bloedverlies), vleesbomen (myomen), cysten aan eierstokken (ovariële cysten) en de menopauze (overgang). Na haar opleiding heeft zij als gynaecoloog bij de benigne gynaecologie gewerkt in het Amsterdam UMC.

Lidmaatschappen

Fleur Bergwerff is naast lid van de NVOG ook lid van de Dutch Menopause Society, de werkgroep van NVOG die zich specifiek met menopauze bezig houdt. Samen met andere gynaecologen vormt zij de redactie van www.vrouwenindeovergang.nl Dit is een onafhankelijk platform dat up-to-date informatie geeft over de overgang.

Uitzending talkshow 

Fleur Bergwerff verscheen in een aflevering van talkshow 'HILDE', waarin ze haar kennis deelt en vragen beantwoordt over de overgang (menopauze). Ben je benieuwd naar deze aflevering? De aflevering is hier te bekijken.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!