Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Fleur Bergwerff

Gynaecoloog
drs. Fleur Bergwerff

Fleur Bergwerff (1984), werkt sinds februari 2020 als gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouw. Haar geneeskunde studie heeft zij aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd om vervolgens tot gynaecoloog opgeleid te worden in het Meander Medisch Centrum (Amersfoort), Gelre Ziekenhuizen (Apeldoorn), Universitair Medisch Centrum Utrecht.

 

Lees meer

Het laatste jaar van haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het OLVG (Amsterdam) in minimaal invasieve gynaecologische chirurgie (hysteroscopie en laparoscopie). Zij heeft speciale interesse voor (abnormaal uterien bloedverlies) vleesbomen (myomen), cysten aan eierstokken (ovariële cysten) en de menopauze (overgang). Na haar opleiding heeft zij als gynaecoloog bij de benigne gynaecologie gewerkt in het Amsterdam UMC.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.