Onderbuikpijn (bekkenpijn)

Bergman Clinics | Vrouw in Bilthoven heeft een speciaal zorgprogramma voor vrouwen met chronisch pijnklachten laag in de buik of in het bekken. Chronische buik- en bekkenpijn bij vrouwen is een onderschat probleem en kan van grote invloed zijn op het leven.


Wanneer is pijn chronisch?

We spreken van chronische pijn als deze langer dan 6 maanden aanhoudt. De pijn heeft vaak een grote invloed op hun kwaliteit van leven: vrouwen kunnen hun dagelijkse activiteiten niet meer goed doen, ze voelen zich vaak somber en het kan problemen geven in de relatie met hun partner.

Veel vrouwen met deze klachten blijven hier te lang mee lopen of doorlopen een lange en vaak frustrerende weg voordat zij geholpen en begrepen worden. Helaas is dan al vaak onherstelbare schade in hun werkzame en sociale leven ontstaan. Het is erg belangrijk om naar de oorzaak van de pijn te zoeken en tegelijkertijd aandacht te hebben voor de gevolgen van deze pijn.

Lees meer

Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden

Vragen

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.