drs. Carlijn Voorbij-Vierstra

Mohs-dermatoloog
BIG-nummer: 99920471501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carlijn Voorbij-Vierstra
9.8
drs. Carlijn Voorbij-Vierstra

"Tijdens mijn coschappen ben ik verliefd geworden op het vak Dermatologie. Zowel de patiënten die we zien als ook de huidaandoeningen die patiënten kunnen hebben zijn erg gevarieerd, dat maakt en houdt ons vak boeiend en uitdagend. Ook het zelf kunnen stellen van de diagnose tot en met het kunnen uitvoeren van de behandeling, zorgen er nog steeds voor dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ga."

Lees meer

Dokter Voorbij-Vierstra heeft zowel haar opleiding tot dermatoloog en tot Mohs-chirurg afgerond in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Voordat zij aan de opleiding tot dermatoloog begon, heeft zij als arts gewerkt op de afdeling dermatologie van het Waterlandziekenhuis in Purmerend (nu Dijklander ziekenhuis) en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Sinds augustus 2022 is zij werkzaam als allround dermatoloog bij Bergman Clinics. Haar speciale interesse gaat uit naar de dermato-oncologie, Mohs’ micrografische chirurgie en de cosmetische dermatologie.

Respect en empathie

"Iedereen kan een huidziekte krijgen en ieder persoon heeft weer andere ervaringen en prioriteiten. Dat maakt het zo belangrijk om iedere patiënt als individu te behandelen en ons als arts ervan bewust te zijn dat patiënten vaak veel met ons moeten delen om tot een goede diagnose en behandeling te kunnen komen. Ik behandel patiënten op de manier zoals ik zelf graag behandeld zou willen worden, met respect en empathie," zo vertelt drs. Voorbij-Vierstra.

Beroepsverenigingen 

  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie
  • Lid van de European Academy of Dermatology and Venereology
  • Lid van de European Society for Micrographic Surgery
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Carlijn Voorbij-Vierstra
9.8
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!