dr. Yassir Eltahir

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 89062773401
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Yassir Eltahir
9.4
dr. Yassir Eltahir

Dokter Eltahir rondde in 1993 de studie geneeskunde af aan de Pècs Medical University in Hongarije. Na deze periode heeft hij tot 2003 als algemeen chirurg en staflid algemene chirurgie gewerkt in het Urban Hospital Nagyatád en Bonyhád, Hongarije.

 

Lees meer

Vanaf 2003 heeft dokter Eltahir zich gespecialiseerd in plastische chirurgie. Hij was staflid plastische chirurgie in het Saint Stephen Hospital in Boedapest. Zijn ervaring als plastisch chirurg heeft hij verder uitgebouwd bij de Privékliniek Drissplasztika in Boedapest en het Universitair Centrum voor Esthetische Chirurgie (UCEC) in Groningen.

Sinds 1 maart 2005 is dokter Eltahir als plastisch chirurg en staflid plastische chirurgie werkzaam bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Hierbij richt hij zich met name op borstreconstructie en algemene reconstructieve plastische chirurgie. Vooral bij borstreconstructie speelt de esthetiek van het eindresultaat een belangrijke rol.
Sinds maart 2015 versterkt dokter Eltahir als plastisch chirurg het specialistenteam van Bergman Clinics in Hilversum en Heerenveen.

Dokter Eltahir heeft diverse publicaties op zijn naam staan, met name op het gebied van borstreconstructie. Hij heeft in de periode vanaf 2002 aan vele internationale wetenschappelijke lezingen, congressen en symposia op het gebied van plastische chirurgie deelgenomen en zelf enkele presentaties gegeven.

Naast zijn huidige werkzaamheden als plastisch chirurg en staflid plastische chirurgie is dokter Eltahir lid van diverse nationale en internationale verenigingen; onder andere de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie. Ook legt hij regelmatig internationale werkbezoeken op het gebied van plastische chirurgie af.

Memberships

  • Fellow of the European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, EBOPRAS.
  • International Active Member of the American Society for Aesthetic Plastic Surgery, ASAPS.
  • International Member of the American Society of Plastic Surgeons, ASPS.
  • International Society of Aesthetic Plastic Surgeon, ISAPS.
  • The Dutch Society of Aesthetic Plastic Surgery, NVEPC.
  • The Dutch Society of Plastic Surgery, NVPC.
  • Medical Specialty registration Commission, The Netherlands
  • Big register. The Netherlands
  • Specialist registration. General Medical Council. UK.
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Yassir Eltahir
9.4
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!