Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Complicaties bij ooglaseren of lensimplantatie

Toon submenu

Complicaties bij ooglaseren of lensimplantatie

Geen enkele chirurgische ingreep is helemaal zonder risico. Ook bij ooglaseren kunnen er complicaties optreden, al is de kans hierop zeer klein. We informeren u eerlijk over deze mogelijke risico's, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Complicaties zeldzaam bij bergman

Bij Bergman Clinics werken we met de beste, zeer ervaren artsen en hoogwaardige apparatuur. Ook besteden we veel aandacht aan de voorbereiding en controles. Daardoor zijn complicaties bij ons uiterst zeldzaam. En ervaring blijkt van groot belang: ieder jaar worden we nòg beter. Daardoor kunnen we mogelijke complicaties voor zijn en ze eventueel snel weer verhelpen.

Extreem laag herbehandelingspercentage

Voor meer dan 98% van de ooglaserbehandelingen is 1 behandeling genoeg om goed te kunnen zien zonder andere hulpmiddelen. Bij de overige 2% is het resultaat niet direct perfect. Er is dan net iets te veel of net iets te weinig gecorrigeerd of het zicht loopt langzaam iets terug. U komt dan in aanmerking voor een herbehandeling. Een nabehandeling binnen twee jaar is gratis. Bij een enkeling is de oogafwijking niet helemaal te corrigeren. Dankzij ons uitgebreide vooronderzoek komt dit vrijwel niet voor.

Perfectioneren na lensimplantaat

Na het implanteren van een voorzetlens of een vervanglens is er in 10% van de gevallen nog een extra correctie gewenst. Een correctie met een ooglaserbehandeling na een lensimplantatie kost € 250 per oog.

Minder dan 0,1% kans op een complicatie

Bij Bergman Clinics | Ogen is de kans op complicaties minder dan 0,1%. En zelfs als u tot die 0,1% behoort, is er nog weinig aan de hand. Bijna altijd zijn complicaties goed te behandelen en is volledig herstel mogelijk. U kunt zelf de risico's beperken door alle instructies en controleafspraken na te komen. Gaat het herstel na de behandeling niet volgens verwachting, neem dan direct contact met ons op.

24/7 bereikbaar

Hebt u vragen of problemen of maakt u zich zorgen? U kunt dag en nacht voor professionele hulp bij ons terecht via onze 24/7 bereikbaarheidsdienst.

Ontevreden? We nemen u serieus

Bent u ondanks onze goede zorgen ontevreden of heeft u een klacht? Dat lossen we graag samen op via onze klachtenprocedure.

Meer informatie over risico’s

Voor meer informatie over refractieve chirurgie verwijzen wij graag naar de informatie van het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie (NGRC).Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.