Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Complicaties bij ooglaseren of lensimplantatie
Het zijn jouw ogen.. Het zijn jouw ogen..
Dus als je ze laat laseren,
dan echt niet zo maar ergens.
Dus als je ze laat laseren, dan echt niet zo maar ergens.

Toon submenu

Complicaties bij ooglaseren of lensimplantatie

Geen enkele chirurgische ingreep is helemaal zonder risico. Ook bij ooglaseren kunnen er complicaties optreden, al is de kans hierop zeer klein. We informeren u eerlijk over deze mogelijke risico's, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Complicaties zeldzaam bij bergman

Bij Bergman Clinics werken we met de beste, zeer ervaren artsen en hoogwaardige apparatuur. Ook besteden we veel aandacht aan de voorbereiding en controles. Daardoor zijn complicaties bij ons uiterst zeldzaam. En ervaring blijkt van groot belang: ieder jaar worden we nòg beter. Daardoor kunnen we mogelijke complicaties voor zijn en ze eventueel snel weer verhelpen.

Extreem laag herbehandelingspercentage

Voor meer dan 98% van de ooglaserbehandelingen is 1 behandeling genoeg om goed te kunnen zien zonder andere hulpmiddelen. Bij de overige 2% is het resultaat niet direct perfect. Er is dan net iets te veel of net iets te weinig gecorrigeerd of het zicht loopt langzaam iets terug. U komt dan in aanmerking voor een herbehandeling. Een nabehandeling binnen twee jaar is gratis. Bij een enkeling is de oogafwijking niet helemaal te corrigeren. Dankzij ons uitgebreide vooronderzoek komt dit vrijwel niet voor.

Perfectioneren na lensimplantaat

Na het implanteren van een voorzetlens of een vervanglens is er in 10% van de gevallen nog een extra correctie gewenst. Een correctie met een ooglaserbehandeling na een lensimplantatie kost € 250 per oog.

Minder dan 0,1% kans op een complicatie

Bij Bergman Clinics | Oogzorg is de kans op complicaties minder dan 0,1%. En zelfs als u tot die 0,1% behoort, is er nog weinig aan de hand. Bijna altijd zijn complicaties goed te behandelen en is volledig herstel mogelijk. U kunt zelf de risico's beperken door alle instructies en controleafspraken na te komen. Gaat het herstel na de behandeling niet volgens verwachting, neem dan direct contact met ons op.

24/7 bereikbaar

Hebt u vragen of problemen of maakt u zich zorgen? U kunt dag en nacht voor professionele hulp bij ons terecht via onze 24/7 bereikbaarheidsdienst.

Ontevreden? We nemen u serieus

Bent u ondanks onze goede zorgen ontevreden of heeft u een klacht? Dat lossen we graag samen op via onze klachtenprocedure.

Meer informatie over risico’s

Voor meer informatie over refractieve chirurgie verwijzen wij graag naar de informatie van het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie (NGRC).Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Plan nu online een afspraak voor Oogzorg

U wilt een afspraak maken in één van onze Oogklinieken. U heeft de keuze uit een Quicktest of Vooronderzoek. Door het beantwoorden van de volgende vragen vindt u uit welk type afspraak het beste bij u past.

1) Is uw oogsterkte sinds minimaal één jaar stabiel?

2) Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud?

3) Is de sterkte van uw ogen tussen -10 en +4?

4) Draagt u lenzen?

Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op voor het inplannen van de juiste afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 088-9000 500 (optie 1, Oogzorg) van maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 t/m 18.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken, via telefoonnummer: 088-9000 500

Wij adviseren u een Quicktest in te plannen. Dit is een kosteloos en vrijblijvend onderzoek dat 20 minuten duurt en door een Optometrist wordt uitgevoerd. De resultaten geven voor 90% inzicht voor uw geschiktheid voor een behandeling. Voordeel is dat u voorafgaand aan het onderzoek uw lenzen niet hoeft uit te doen en uw ogen niet gedruppeld worden. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor het uitgebreide vooronderzoek. Dit is noodzakelijk voor de behandeling.

Wij adviseren u een vooronderzoek in te plannen. Dit is een twee uur durend onderzoek dat door een optometrist én een oogarts wordt uitgevoerd. De meetresultaten worden gebruikt bij uw eventuele behandeling. Omdat er oogdruppels tijdens dit onderzoek worden gebruikt moet u er rekening mee houden dat u niet zelf naar huis kunt rijden omdat u van dichtbij niet scherp kunt zien. Klik hier voor de kosten voor het vooronderzoek.

Zachte lenzen mag u 2 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen

Harde lenzen mag u 4 weken aaneengesloten voorafgaand aan het vooronderzoek niet dragen