Dokters in Dialoog | Gynaecologie

24 jan. 2023

Gynaecoloog Fleur Bergwerff vertelt in deze podcast over menopauze, lichen sclerorus, anticonceptie en maligne aandoeningen.

In deze aflevering gaat gynaecoloog Fleur Bergweff in gesprek met huisarts Femke van Gennip over algemene, benigne en premaligne gynaecologie. Er wordt gesproken over herkenning van klachten tijdens de menopauze, de behandelingen daarvan en de nieuwe NHG richtlijn, de behandeling van lichen sclerosus, anticonceptie en de verschillen tussen de spiralen en opvolging van afwijkend uitstrijkje.

Na het luisteren van de podcast nog meer willen weten over gynaecologische aandoeningen en wat Bergman Clinics kan betekenen? Lees meer over vaginale verzakking, abnormaal bloedverlies, Asherman Syndroom, afwijkend uitstrijkje, vaginale afscheiding, vulva aandoeningenmenopauze en anticonceptie.

Femke van Gennip is huisarts en ook afgestudeerd in de biomedische wetenschappen. Sinds 2021 is ze mede-praktijkhouder in een in 2022 geheel vernieuwde huisartspraktijk in Doorn. Femke van Gennip vindt het belangrijk dat haar patiënten zich gehoord voelen en om laagdrempelig te zijn. Ze zet zich met hart en ziel voor hen in.

Fleur Bergweff is gynaecoloog en gespecialiseerd in algemene, benigne en premaligne gynaecologie. Zij is werkzaam in de locaties Amsterdam en Alkmaar en de operaties worden uitgevoerd in Hilversum. Meer informatie over Fleur Bergwerff leest u hier.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!