Dijbeenlift

Behandelingstraject
3

Resultaat & nazorg

Herstel

Houd er rekening mee dat u na de operatie twee weken rust moet aanhouden. Na deze periode kunt u nog niet alles doen. U kunt wel beginnen met werkhervatting, maar sporten is niet mogelijk. Vier weken na de operatie kunt voorzichtig met wat meer fysieke inspanning beginnen. Zes weken na de operatie kunt u weer beginnen met sporten.

Na de operatie heeft u tijdelijk een gaasje met pleister op de wond. Na twee dagen mag dit verwijderd worden. Alleen als er ook uitgebreid liposculture/liposuctie van het bovenbeen is gedaan moet u gedurende 2 weken dag en nacht ondersteunende drukkleding dragen. In de twee weken daarna hoeft dat nog maar halve dagen.Het is aan te raden om te stoppen met roken om het helingsproces te verbeteren en te versnellen.

Resultaat

Deze ingreep geeft over het algemeen een matig tot redelijk resultaat. Een reële verwachting is van groot belang.

Risico's

Zoals bij iedere chirurgische ingreep zijn infectie en nabloeding mogelijke complicaties. Deze complicaties komen echter niet vaak voor.

De kans op wondstoornissen en vertraagde wondgenezing is met name mogelijk bij rokers en bij patiënten die niet goed gereguleerde hart-en of vaatproblemen hebben. Van dergelijke klachten moet altijd voorafgaande aan de operatie melding worden gemaakt.

Aftercare Bergman Beauty Care 

Bij Bergman Clinics is een succesvolle ingreep meer dan alleen deskundigheid en professionele begeleiding. Na jarenlange ervaring is vast komen te staan dat de voor- en nazorg van doorslaggevend belang is bij een succesvolle ingreep. Deze behandelingen gelden zowel voor de dagelijkse verzorging thuis als de intensievere nabehandelingen bij een van de huidspecialisten. Aftercare is een onderdeel van het totaalconcept waar Bergman Clinics en Bergman Beauty Care deel van uitmaken. U ontvangt na een dijbeenlift een After Care kit met speciaal geselecteerde producten van de Bergman Beauty Care verzorgingslijn.

Nieuwsgierig geworden wat het resultaat van dijbeenlift bij u zou kunnen zijn? 
Maak een afspraak voor een eerste consult via: 088 9000 500.

Vragen

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de prijzen van deze behandeling?

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Toon alle items


Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!