GA TERUG
Resultaat, herstel en nazorg
bergman-clinics-verwijzers-nascholing.jpg
imageHomepage
Informatie Coronavirus Informatie Coronavirus
In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics in ieder geval tot en met 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch uitgevoerd.In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics in ieder geval tot en met 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch uitgevoerd.Meer weten
imageHomepage
Gespecialiseerde zorg
bij abnormaal bloedverlies
Gespecialiseerde zorg bij abnormaal bloedverlies
"Mijn klachten waren heel persoonlijk.
Gelukkig was de zorg dat ook."
"Mijn klachten waren heel persoonlijk. Gelukkig was de zorg dat ook."Meer weten
imageHomepage
Blaas- en bekkenbodemklachten Blaas- en bekkenbodemklachten
"Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee.""Stoeien met de kinderen? Ik was altijd bang voor urineverlies. Nu doe ik weer volop mee."Meer weten

Toon submenu

Resultaat, herstel en nazorg

Een sterilisatie via de baarmoeder of buik is geen zware ingreep. Ook als u onder narcose wordt geopereerd, kunt u na de ingreep nog dezelfde dag weer naar huis. Na een paar dagen tot een week kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. U hoeft niet of niet vaak op controle en de kans op complicaties is klein.
Na een geslaagde sterilisatie zijn uw eileiders vrijwel voorgoed geblokkeerd. U kunt niet meer zwanger worden. Uw hormoonhuishouding blijft zoals die was en verandert op de natuurlijke manier naarmate u ouder wordt. U kunt stoppen met de anticonceptiemethode die u tot die tijd gebruikte. U hoeft niet altijd op controle te komen.

Controles en 24/7 bereikbaar

Na een sterilisatie hoeft u niet altijd op controle te komen. Wel kunt u ons altijd bereiken. Hebt u vragen of problemen of maakt u zich zorgen? Via onze 24-uurs telefonische bereikbaarheidsdienst kunt u direct contact opnemen met een arts. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. De telefoonnummers vindt u in de informatiemap die u voor uw behandeling krijgt.

Spijt?

De meeste vrouwen krijgen geen spijt na de sterilisatie. Slechts 6% van de vrouwen overweegt een hersteloperatie, voor zo ver die mogelijk is. Meestal zijn dat vrouwen die jonger zijn dan dertig en vrouwen die in een (nieuwe) relatie toch een kinderwens krijgen. Kiezen voor sterilisatie tijdens relatieproblemen, problemen tijdens de zwangerschap of in een emotionele of stressvolle periode, vergroot de kans op spijt.

Veertjes Essure-sterilisatie

Bergman Clinics | Vrouw plaatst sinds begin 2017 geen veertjes meer omdat deze op de lange termijn ongewenste bijwerkingen kunnen hebben. Heeft u in het verleden een Essure-sterilisatie laten doen en wilt u de veertjes laten verwijderen? Dat kan bij onze artsen. Zij zijn inmiddels landelijke experts in het veilig en volledig verwijderen van de veertjes.


Volgende pagina'sInformatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.