Ervaringen

Hier zijn onze cliënten aan het woord, van voortraject tot en met het herstel. U kunt hun ervaringen lezen en enkele bekijken. Kiest u ook voor een operatie tegen urine-incontinentie, wilt u dan ook uw ervaring delen via ons gastenboek? Daar helpt u andere mensen mee die op zoek zijn naar een oplossing voor hun klachten.

bmc-brandbox-mijn-bergman-1920x560px-v3-2

Mia heeft al 34 jaar last van ongewenst urineverlies. Onlangs heeft zij een midurethrale sling-operatie ondergaan bij Bergman Clinics. Zij deelt graag haar ervaringen met u.

Meer ervaringen op Zorgkaart Nederland

Wilt u meer ervaringen lezen met onze behandelingen en ons team? Lees dan ook de berichten op de onafhankelijke website Zorgkaart Nederland over onze vier focusklinieken voor Vrouw.


Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!