Onderzoekslijnen per divisie

Per divisie zijn de onderzoekslijnen gedefinieerd.


Ogen

Het onderzoek binnen divisie Ogen is met name gefocust op meetinstrumenten voor het juist weergeven van de waarde van een behandeling. Stevie Tan zit namens de divisie Ogen in de wetenschappelijke adviesraad.

Huid en Vaten

Nog geen onderzoekslijnen. Anne de Waal zit namens de divisie Huid en Vaten in de wetenschappelijke adviesraad.

Bewegen

Binnen de divisie Bewegen ligt de focus van het onderzoek op het verbeteren van de waarde voor de cliënt vanuit een Value Based Healthcare perspectief en dan met name bij prothesiologie, voorste kruisband reconstructies en sportletsels enkel/ instabiliteit enkel. Joost SchrierTom Hogervorst en Jan Joost Wiegerinck zitten namens de divisie Bewegen in de wetenschappelijke adviesraad.

Maag en Darm

Binnen divisie Maag en Darm is het onderzoek voornamelijk gefocust op de kwaliteit van de coloscopie, optimalisatie van surveillance programma's en van het landelijk bevolkingsonderzoek voor darmkanker. Evelien Dekker zit namens de divisie Maag en Darm in de wetenschappelijke adviesraad.

Vrouw

In de divisie vrouw voeren wij wetenschappelijk onderzoek uit om de kwaliteit van de bekkenbodemzorg en problematiek rondom menstruatie te optimaliseren. Mariëlla Withagen zit namens de divisie Vrouw in de wetenschappelijke adviesraad.

Uiterlijk

Binnen de divisie Uiterlijk ligt accent op het toetsen van de effectiviteit van nieuwe en bestaande behandelmethoden. Daarnaast wordt er onderzoek gedaan naar verschillende meetmethoden om cliënt beleving weer te geven. Berend van der Lei zit namens de divisie Uiterlijk in de wetenschappelijke adviesraad.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.