Totale polsartrodese

Totale polsartrodese is een operatie die gedaan wordt omdat er invaliderende pijnklachten zijn doordat het kraakbeen van de pols is aangetast. Na deze ingreep kun je niet meer buigen en strekken met de pols en ook geen “zwaaibewegingen” meer maken van duimzijde naar pinkzijde van de hand. Draaibewegingen zijn nog wel mogelijk. Doordat de pols is vastgezet zul je hiervan hinder ondervinden in je dagelijkse verzorging, bijvoorbeeld met het kammen van je haren of naar het toilet gaan.


Behandelingstraject:


Het vast zetten van de pols klinkt echter dramatischer dan dat het is. Naast bovengenoemde nadelen is het een goede behandeling voor de pijn, de operatie heeft voorspelbare resultaten en als je zwaardere werkzaamheden met uw handen verricht zorgt deze behandeling voor een stabiele pols.


Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!