Knieklachten

Heeft u last van knieklachten? Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de knie? Hieronder kunt u meer lezen over de meest voorkomende klachten. 

Knie

Knieklachten

Bij knieklachten wordt al snel gedacht aan overbelasting van de knie of een verkeerde beweging maken. Er bestaan daarnaast veel meer oorzaken van knieklachten, waarbij de ernst per persoon verschilt. De meest voorkomende klachten aan de knie zijn:

Deze klachten kunnen pijn aan uw knie veroorzaken. Meestal gaan de klachten na een paar maanden vanzelf weer over, maar soms is dit niet het geval. Het is van groot belang dat u niet te lang door blijft lopen met knieklachten. Vertrouwt u het niet, bespreek het dan met uw huisarts. Hij of zij is altijd uw eerste aanspreekpunt.

Afspraak maken bij Bergman Clinics

Om een afspraak te kunnen maken bij Bergman Clinics, heeft u van uw huisarts, medisch specialist of ander geldende verwijzer een verwijsbrief nodig. 


Bekijk onze behandelingen voor:

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.