Korte wachttijden

Tekst a|A     Contrast +|--

Korte wachttijden bij Bergman Clinics

In coronatijd lopen de wachttijden overal op. Bij Bergman Clinics streven wij ernaar om u ook in deze tijd snel te helpen. Voor een behandeling bij Bergman Clinics heeft u een verwijzing nodig van uw huidige behandelaar of huisarts. Ook dient u uw medische dossier bij uw huidige behandelaar op te vragen. Wanneer u deze gegevens heeft, kunt u contact opnemen met ons Contact & Service Center voor het maken van een afspraak.

In onderstaand overzicht vindt u de zo realistisch mogelijke indicaties van de wachttijden per specialisme per vestiging voor: onze poliklinieken, de meest voorkomende behandelingen en diagnostiek.

Peildatum onderstaande wachttijden: 18-01-2021

De artsen van Bergman Clinics | Bewegen | Rotterdam opereren ook in het IJsselland Ziekenhuis. De wachttijden van een operatie in het IJsselland Ziekenhuis wijken af van de wachttijden van de kliniek in Rotterdam.
Wachttijden poliklinieken

Is een zo realistisch mogelijke indicatie van het aantal kalenderdagen tussen het moment dat een cliënt de afspraak maakt en de datum van de afspraak. 

De wachttijd voor een second opinion is langer dan voor een reguliere afspraak.

Wachttijden behandelingen

Is een zo realistisch mogelijke indicatie van het aantal kalenderdagen tussen het consult waarin de operatie-indicatie wordt gesteld en de datum van de behandeling (operatie). 

Wachttijdbemiddeling

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Van 15 december t/m 9 februari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • Heeft u een afspraak voor verzekerde zorg of cosmetische chirurgie, dan blijft uw afspraak gewoon staan. U hoeft geen contact met ons op te nemen. Bij eventuele wijzingen van uw afspraak nemen wij contact met u op.
  • In de kliniek mag u alleen geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak voor een onverzekerde huidbehandeling en/of een behandeling met injectables, dan wordt uw afspraak verplaatst. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak. U hoeft niet zelf te bellen.
  • Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.