Korte wachttijden

Tekst a|A     Contrast +|--

Korte wachttijden bij Bergman Clinics

In coronatijd lopen de wachttijden overal op. Bij Bergman Clinics streven wij ernaar om u ook in deze tijd snel te helpen. Voor een behandeling bij Bergman Clinics heeft u een verwijzing nodig van uw huidige behandelaar of huisarts. Ook dient u uw medische dossier bij uw huidige behandelaar op te vragen. Wanneer u deze gegevens heeft, kunt u contact opnemen met ons Contact & Service Center voor het maken van een afspraak.

In onderstaand overzicht vindt u de gemiddelde wachttijd voor onze diverse poli’s en de meest voorkomende behandelingen per specialisme per vestiging.

Peildatum onderstaande wachttijden: 23-11-2020

De artsen van Bergman Clinics | Bewegen | Rotterdam opereren ook in het IJsselland Ziekenhuis. De wachttijden van een operatie in het IJsselland Ziekenhuis wijken af van de wachttijden van de kliniek in Rotterdam.
Wachttijden poliklinieken

Het aantal dagen tussen het moment dat een cliënt een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat de cliënt terecht kan.

Wachttijden behandelingen

Is de duur van de doorlooptijd tussen het consult waarin de operatie-indicatie wordt vastgesteld, tot de dag van de behandeling (operatie). De hier getoonde wachttijden zijn gemiddelde toegangstijden. Deze zijn volgens de NZA richtlijn berekend over de afgelopen drie maanden.

Bel ons via 088 9000 500 om een eerste afspraak te maken bij onze specialisten. Meestal kunt u snel bij ons terecht voor een eerste (poli) afspraak. Afhankelijk van uw klacht en specialist kan u vaak binnen enkele weken na het eerste contact behandeld worden. Het kan voorkomen dat u voor een afspraak bij een specifieke arts langer moet wachten. In dat geval kan Bergman Clinics u meestal een uitstekend alternatief bieden.

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling  

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken”.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 3 november zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.