GA TERUG
Korte wachttijden

Toon submenu

Korte wachttijden

In ieder ziekenhuis zijn er wachttijden, wij streven ernaar deze op onze locaties zo kort mogelijk te houden. Bergman Clinics kent korte wachttijden. Meestal kunt u snel bij ons terecht voor een eerste (poli) afspraak. Bel ons via 088 9000 500 om een eerste afspraak te maken bij onze specialisten.

De behandeling kan vaak binnen enkele weken na het eerste contact plaatsvinden. Dit is afhankelijk van uw klacht en specialist. Het kan voorkomen dat u voor een afspraak bij een specifieke arts langer moet wachten. In dat geval kan Bergman Clinics u meestal een uitstekend alternatief bieden.

Wachttijden bij Bergman Clinics

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics?  Kijk bij de betreffende polikliniek voor de wachttijd van een eerste consult. In onderstaand overzicht vindt u tevens de gemiddelde wachttijd voor de meest voorkomende behandelingen per specialisme per vestiging. 

Wachttijden poliklinieken

Het aantal dagen tussen het moment dat een cliënt een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat de cliënt terecht kan.

Wachttijden behandelingen

Is de duur van de doorlooptijd tussen het consult waarin de operatie-indicatie wordt vastgesteld, tot de dag van de behandeling (operatie). De hier getoonde wachttijden zijn gemiddelde toegangstijden. Deze zijn volgens de NZA richtlijn berekend over de afgelopen drie maanden.

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling  

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken”.

Peildatum onderstaande wachttijden: 23-03-2020

In de periode van 18 maart tot en met 6 april komen de hierboven genoemde wachttijden minder overeen met de werkelijke wachttijden dan gebruikelijk, door tijdelijke aanpassingen van de agenda’s ten gevolge van het coronavirus.

De artsen van Bergman Clinics | Bewegen | Rotterdam opereren ook in het IJsselland Ziekenhuis. De wachttijden van een operatie in het IJsselland Ziekenhuis wijken af van de wachttijden van de kliniek in Rotterdam.


Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

010857-0010(2).jpg
amsterdam-011.jpg
utrecht-011.jpgBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus stopt Bergman Clinics tot en met maandag 6 april met alle niet acute en/of urgente behandelingen.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 6 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.