Informatie Coronavirus

Vanaf begin mei breiden wij onze zorg weer stap voor stap uit. We doen dit volgens de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de richtlijnen van het RIVM. Veel afspraken zijn nog telefonisch. Hiermee waarborgen we de 1.5 meter afstand in de kliniek. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

Korte wachttijden

Tekst a|A     Contrast +|--

Wachttijden bij Bergman Clinics

In ieder ziekenhuis zijn er wachttijden, wij streven ernaar deze op onze locaties zo kort mogelijk te houden. Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor een policonsult of een specifieke behandeling bij Bergman Clinics? In onderstaand overzicht vindt u de gemiddelde wachttijd voor al onze diverse poli’s en de meest voorkomende behandelingen per specialisme per vestiging.

Peildatum onderstaande wachttijden: 21-09-2020

De artsen van Bergman Clinics | Bewegen | Rotterdam opereren ook in het IJsselland Ziekenhuis. De wachttijden van een operatie in het IJsselland Ziekenhuis wijken af van de wachttijden van de kliniek in Rotterdam.
Wachttijden poliklinieken

Het aantal dagen tussen het moment dat een cliënt een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat de cliënt terecht kan.

Wachttijden behandelingen

Is de duur van de doorlooptijd tussen het consult waarin de operatie-indicatie wordt vastgesteld, tot de dag van de behandeling (operatie). De hier getoonde wachttijden zijn gemiddelde toegangstijden. Deze zijn volgens de NZA richtlijn berekend over de afgelopen drie maanden.

Bel ons via 088 9000 500 om een eerste afspraak te maken bij onze specialisten. Meestal kunt u snel bij ons terecht voor een eerste (poli) afspraak. Afhankelijk van uw klacht en specialist kan u vaak binnen enkele weken na het eerste contact behandeld worden. Het kan voorkomen dat u voor een afspraak bij een specifieke arts langer moet wachten. In dat geval kan Bergman Clinics u meestal een uitstekend alternatief bieden.

Informatieplicht mogelijkheid tot wachtlijstbemiddeling  

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken”.Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.