Weg met die amandel in je neus

Een amandel in je neus kan veel klachten veroorzaken. Omdat je zo vaak een verstopte neus hebt en soms veel moet hoesten, gaat de dokter je ‘neusamandel‘ weghalen. Deze zit een beetje achter in je neus.


 Waar ga je naartoe?

Je gaat heel vroeg naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis hou je gewoon lekker je eigen kleren aan. Dan ga je naar een grote kamer met een hele coole lampen. Daar mag je bij mama of papa op schoot zitten als je gaat slapen. Want dat moet even.

Wat gaat er gebeuren?

Om te slapen hoef je alleen maar een paar keer flink in -en uit te blazen in een kapje. Dat ruikt niet zo lekker. Maar als je er echt goed in blaast, hoef je geen prikje! Mama of papa blijft bij je tot je weer naar huis mag. De volgende dag kun je alweer lekker met je vriendjes spelen.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.