Assisteer mij
Assisteer mij

Bij ons kun je snel terecht

Ook in deze tijden kunt u snel in onze focusklinieken terecht.

Tekst a|A     Contrast +|--

In coronatijd lopen de wachttijden overal op. Bij Bergman Clinics streven wij ernaar om u ook in deze tijd snel te helpen. Voor een behandeling bij Bergman Clinics heeft u een verwijzing nodig van uw huidige behandelaar of huisarts. Ook dient u uw medische dossier bij uw huidige behandelaar op te vragen. Wanneer u deze gegevens heeft, kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Peildatum onderstaande wachttijden: 05-04-2021

De artsen van Bergman Clinics | Bewegen | Rotterdam opereren ook in het IJsselland Ziekenhuis. De wachttijden van een operatie in het IJsselland Ziekenhuis wijken af van de wachttijden van de kliniek in Rotterdam.
In onderstaand overzicht vindt u indicaties van de toegangstijden per specialisme, per vestiging voor het volgende;

  • onze poliklinieken
  • de meest voorkomende behandelingen
  • diagnostiek

Toegangstijden poliklinieken

Een, zo realistisch mogelijke, indicatie van het aantal kalenderdagen tussen het moment dat een cliënt de afspraak maakt en de datum van de afspraak. 

De toegangstijd voor een second opinion is langer dan voor een reguliere afspraak.

Toegangstijden behandelingen

Is, een zo realistisch mogelijke, indicatie van het aantal kalenderdagen tussen het consult waarin de operatie-indicatie wordt gesteld en de datum van de behandeling (operatie). 

Wachttijdbemiddeling

Wanneer u de toegangstijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.