drs. Karlijn Schweitzer

Gynaecoloog
BIG-nummer: 79049239701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Karlijn Schweitzer
8.3
drs. Karlijn Schweitzer

Karlijn Schweitzer (1973) werkt sinds juni 2007 als Gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouw (voorheen Alant Vrouw). Tevens is zij Medisch directeur van de divisie Vrouw. Haar geneeskunde studie heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd om vervolgens tot Gynaecoloog te worden opgeleid in het Sint Franciscus Gasthuis, Reinier de Graaf Gasthuis en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Lees meer

Het laatste jaar van de opleiding heeft zij zich verder gespecialiseerd in de bekkenbodemproblematiek met speciale interesse voor de echoscopie van de bekkenbodem. Inmiddels is zij werkzaam in het UMC Utrecht en bij Bergman Clinics | Vrouw als algemeen gynaecoloog met als aandachtsgebied de bekkenbodemzorg.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Karlijn Schweitzer
8.3
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.