GA TERUG
De behandeling
bmc-brandbox-bey-1920x560px-v2.png
imageHomepage
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website
imageHomepage
Uitbreiding spreekuren cosmetische chirurgie in Haarlem. Uitbreiding spreekuren cosmetische chirurgie in Haarlem.
Meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op via 088 9000 5353Meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op via 088 9000 5353

Toon submenu

De behandeling

Tijdens de buikwandoperatie, die gemiddeld anderhalf uur duurt, wordt onderhuids vet en overtollige huid verwijderd. Indien nodig kan de chirurg ook de buikspier aanspannen. Als de vetophoping zich alleen onder uw navel bevindt, is de operatie eenvoudiger dan wanneer zij ook boven de navel zit. Indien nodig kan een buikwandcorrectie gecombineerd met een liposculpture van bovenbuik en of flanken. Zoals bij elke operatie zijn littekens onvermijdelijk. Indien mogelijk zal de plastisch chirurg een dwarse incisie maken, die onder de zogenaamde bikinilijn valt en dus goed te verbergen is. Indien de navel moet worden verplaatst, komt er ook een litteken rondom de navel. Na de operatie moet u meestal een nacht in de kliniek blijven. Zodra u weer kunt lopen en de verpleegkundige tevreden is over het herstel en uw conditie, mag u naar huis. Na de operatie worden drains achtergelaten. Bij de controle worden deze drains en het verband verwijderd. U kunt daarna ook weer gewoon douchen. De hechtingen zijn oplosbaar.

Hoewel de pijn in het algemeen gering is, moet u toch rekenen op tien dagen om te herstellen. De eerste dagen is uw buik enigszins gezwollen en pijnlijk. Ondanks het ongemak is het belangrijk niet in bed te blijven liggen. In verband met de bloedsomloop, in met name de benen, dient u zo spoedig mogelijk weer te gaan lopen.

De praktijk wijst uit dat het tevreden gevoel over de gladde buik ruimschoots opweegt tegen het nadeel van de littekens. Hoe beter uw conditie en buikspieren waren voor de operatie, hoe sneller u zult herstellen. Zorg in ieder geval voor voldoende beweging en een gezonde voeding. En geef uw lichaam de rust die het nodig heeft. Regel als dat mogelijk is extra hulp in huis. Na twee tot drie weken kunt u weer aan het werk. Bij een volledige buikwandcorrectie adviseren wij te stoppen met roken voor en na de behandeling om het helingsproces te verbeteren en te versnellen.

Bekijk hier de voor & na foto's van cliënten die een buikwandcorrectie ondergingen.

Bel nu voor een consult 088 9000 500


Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus stopt Bergman Clinics tot en met maandag 6 april met alle niet acute en/of urgente behandelingen.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 6 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.