drs. Emiel Brand

Mohs-dermatoloog
BIG-nummer: 79914944801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Emiel Brand
9.6
drs. Emiel Brand

"Samen met de patiënt zoek ik naar de beste en prettigste oplossing."
Drs. Brand wist tijdens zijn studie Geneeskunde in Maastricht al snel dat hij een vak wilde uitoefenen dat zowel praktisch als beschouwend is en waarbij contact met de patiënt een belangrijke rol speelt. Dermatologie paste daar perfect bij. 

Lees meer

Voordat hij in opleiding kwam tot Dermatoloog in het UMC Utrecht deed drs. Brand 3,5 jaar dermatologische ervaring op in het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven en het Diakonessenhuis in Utrecht/Zeist. Tijdens die periode en tijdens de opleiding deed drs. Brand uitgebreide dermatologische ervaring op, onder meer op het gebied van dermatochirurgie, oncologie, kinderdermatologie, psoriasis, eczeem en allergologie.

Interessegebieden

“Mijn interessegebieden binnen de dermatologie zijn oncologie en dermatochirurgie. Daarom heb ik na mijn opleiding tot dermatoloog een extra opleiding gevolgd om zo als gecertificeerd Mohs’-dermatoloog Mohs’-micrografische ingrepen uit te kunnen voeren voor Bergman Clinics. In de komende jaren zal ik mijn werkzaamheden op dit gebied verder uitbreiden. Naast oncologie en dermatochirurgie ben ik geïnteresseerd in cosmetiek en wil ik mij hier ook verder in verdiepen. Daarnaast ben ik een allround dermatoloog die praktisch op alle dermatologische gebieden ervaring heeft.“

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Emiel Brand
9.6
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!