Glasvochtbloeding

Midden in het oog tussen de lens en het netvlies bevindt zich het glasvocht (corpus vitreum). Dit is een heldere gel-achtige substantie die voor 99% uit wat bestaat. Een bloeding in het glasvocht (corpus vitreum) veroorzaak plotseling donkere bewegende stippen/vlekken in beeld met in meer of minder mate vertroebeling van het zicht.


Wat is glasvochtbloeding?

Midden in het oog tussen de lens en het netvlies bevindt zich het glasvocht (corpus vitreum). Dit is een heldere gel-achtige substantie die voor 99% uit wat bestaat. Een bloeding in het glasvocht (corpus vitreum) veroorzaakt plotseling donkere bewegende stippen/vlekken in beeld met in meer of minder mate vertroebeling van het zicht.

Lees meer

Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!