Hoornvliesbeschadiging (cornea-erosie)

Een hoornvliesbeschadiging is een beschadiging van het buitenste laagje van het hoornvlies, de cornea. Een hoornvliesbeschadiging kan verschillende oorzaken hebben. Veel voorkomende symptomen zijn pijnlijke, rode en/of tranende ogen. 


Wat is een hoornvliesbeschadiging?

Een hoornvliesbeschadiging is een beschadiging van het buitenste laagje van de het hoornvlies, de cornea. De cornea is het glasheldere voorste deel van het oog. Door de cornea komt het licht het oog binnen. Het buitenste deel van de cornea is bedekt door een dun laagje 'huid'. Dit heet het epitheel. Het is belangrijk dat u beschadigingen aan uw oog snel laat behandelen.

Lees meer

Toegangstijden

Wij streven ernaar u altijd snel te helpen in onze focusklinieken. Onze toegangstijden worden wekelijks bijgewerkt.

Bekijk toegangstijden
Mijn Bergman Clinics

Mijn Bergman Clinics

Bij een behandeling komt er veel op u af. Met Mijn Bergman Clinics heeft u alle informatie op het juiste moment. Gewoon op uw mobiele telefoon, desktop of tablet.

  • Het veilige en persoonlijke zorgportaal
  • Informatie over de voorbereiding, behandeling en herstelperiode
  • Uw medisch dossier inzien en vragenlijsten eenvoudig invullen

Bent u al cliënt?

Inloggen
Informatie aanvragen
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!