GA TERUG
Microdermabrasie
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website

Toon submenu

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en wordt de celvernieuwing in de huid gestimuleerd

Microdermabrasie is de oplossing voor:

  • een totale huidverbetering
  • fijne lijntjes
  • pigmentatieproblemen
  • ongelijkmatige huid
  • door de zon beschadigde huid
  • littekens (door acne bijvoorbeeld)
  • verouderde huid
  • grove poriën
  • onzuivere rokershuid

Aanbevolen aantal microdermabrasie behandelingen

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem zal de huidtherapuete kiezen voor een oppervlakkige peeling (opperhuid) of een dieptepeeling (lederhuid). Voor een duurzaam effect adviseren wij een kuur van circa vijf tot tien microdermabrasie behandelingen met een tussenpoos van zeven tot tien dagen. Elke microdermabrasie behandeling duurt ongeveer vijftig minuten. U kunt na afloop direct uw normale activiteiten weer oppakken.

Dermasweep

Binnen Bergman Clinics wordt gewerkt met de modernste technieken op het gebied van dermabrasie en iontoferese. De dermasweep maakt gebruik van nylon borsteltjes, een gesloten vacuum systeem en een geconcentreerde vloeistof. Afhankelijk van het huidtype, kan het gehele systeem worden ingesteld. Hierdoor kan de behandeling volledig worden afgesteld op het huidtype, wat de behandeling niet alleen zeer effectief maakt, maar ook veiliger en aangenamer.

De huid voelt direct gladder en zachter aan. Na een behandeling ziet de huid er frisser en egaler uit. Echter, er zijn 5 dermasweep behandelingen nodig om een specifieke indicatie te kunnen behandelen. De behandeling vind om de 2-3 weken plaats.

De borstel lift de huid door het ingestelde vacuüm niveau en verwijdert (‘sweeps away’) de dode huidcellenlaag op een zeer gecontroleerde manier. Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat resulteert in een verbeterde stofwisseling en de aanmaak van nieuw collageen. Vervolgens wordt deze handeling nog een keer herhaald met een geconcentreerde vloeistof, afhankelijk van de behoeftes van de huid (iontoferese). Deze vloeistof kan bestaan uit vitamine C, hyaluronzuur, salicylzuur en een hyperpigmentatie serum. De gehele dermasweep behandeling resulteert in een direct gladdere en zachtere huid. Ook voor de dermasweep geldt dat er minimaal vijf behandelingen nodig zijn om een specifiek huidprobleem aan te pakken.

Wilt u een afspraak maken in een van onze MediSpa vestigingen voor een micordermabrasiebehandeling, bel 088 9000 500. Hieronder leest u meer over de overige peelings.


Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.