Mommy Make-Over

Behandelingstraject
2

Mommy Make-Over behandeling

Buikwandcorrectie

Om weer een strakke buik te krijgen is een buikwandcorrectie de ideale oplossing. Het resultaat van de ingreep is zeer indrukwekkend en meestal blijvend. De littekens van de operatie zijn nauwelijks zichtbaar, want deze bevinden zich hoofdzakelijk onder de bikinilijn. De plastisch chirurg verwijdert onderhuids vet en overtollige huid. Mocht het nodig zijn dan kan de chirurg ook de buikspier aanspannen. 
Klik hier voor meer informatie over de buikwandcorrectie.

Borstlift/ borstverkleining

De borstlift is een ingreep waarbij overtollige huid van de borst wordt verwijderd en tevens de tepel en het borstweefsel hoger worden geplaatst. Een borstlift kan worden gecombineerd met het plaatsen van een borstimplantaat om de borsten ook te vergroten. Een enkele keer kan een verslapte borst gecorrigeerd worden door alleen een borstvergroting uit te voeren. Voor de borstlift wordt een snede rond de tepel, naar beneden toe en in de borstplooi (als het ware een anker) gemaakt, de tepel wordt verplaatst en de overtollige huid verwijderd. Indien een implantaat wordt gebruikt is er zelden een snede in de borstplooi nodig en is het litteken daarom aanzienlijk korter.
Klik hier voor meer informatie over een borstlift of borstverkleining.

Borstvergroting

Het plaatsen van borstprothesen is een snelle, betrouwbare en duurzame methode om grotere en vollere borsten te krijgen. Licht uitgezakte borsten worden met wat extra vulling weer steviger en mooier van vorm. Via een klein sneetje van circa 4 à 5 cm wordt met behulp van een implantaat de borst vergroot en/of verstevigd. De snede wordt meestal in de borstplooi gemaakt, maar kan soms ook in de tepelhof of oksel worden gemaakt. Er zijn verschillende mogelijkheden van borstvergroting, deze zal de plastisch chirurg met u bespreken. 
Klik hier voor meer informatie over de borstvergroting

De operatie vind altijd plaats onder algehele narcose. Het is gebruikelijk om na de operatie nog een nacht in de kliniek te blijven. Zodra u hersteld bent van de operatie mag u weer naar huis.

Borstlift/ borstvergroting

De borstlift is een ingreep waarbij overtollige huid van de borst wordt verwijderd en tevens de tepel en het borstweefsel hoger worden geplaatst. Een borstlift kan worden gecombineerd met het plaatsen van een borstimplantaat om de borsten ook te vergroten. Een enkele keer kan een verslapte borst gecorrigeerd worden door alleen een borstvergroting uit te voeren. Voor de borstlift wordt een snede rond de tepel, naar beneden toe en in de borstplooi (als het ware een anker) gemaakt, de tepel wordt verplaatst en de overtollige huid verwijderd. Indien een implantaat wordt gebruikt is er zelden een snede in de borstplooi nodig en is het litteken daarom aanzienlijk korter. Wilt u weten welke operatietechnieken worden gebruikt bij een borstvergroting?
Lees hier meer over borstcorrecties.

De operatie vindt altijd plaats onder algehele narcose. Het is gebruikelijk om na de operatie nog een nacht in de kliniek te blijven, aangezien het twee operatieve ingrepen betreft.

Op de onderstaande pagina's leest u meer over de Mommy Make-Over, ook over de ervaringen van clienten die de behandeling hebben ondergaan. Wilt u advies van een van onze plastisch chirurgen? Maak een afspraak voor een eerste consult door te bellen met: 088 9000 500.

Vragen

Wat zijn de toegangstijden van deze behandeling?

Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele toegangstijden.

Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?

Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?

Voor meer informatie, bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.

Wat zijn de prijzen van deze behandeling?

Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?

We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.

Toon alle items


Maak een afspraak
 
Contact   opnemen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.