Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Beperkingen
bmc-brandbox-bey-1920x560px-v2.png
imageHomepage
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website
imageHomepage
Uitbreiding spreekuren cosmetische chirurgie in Haarlem. Uitbreiding spreekuren cosmetische chirurgie in Haarlem.
Meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op via 088 9000 5353Meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op via 088 9000 5353

Toon submenu

Beperkingen

Liposculpture is geen alternatief voor het verliezen van overtollige kilo's lichaamsgewicht. De methode is uitsluitend bedoeld voor mensen die kampen met vetophopingen op specifieke plaatsen die moeilijk te verminderen zijn met behulp van een dieet of lichamelijke oefeningen. Voor het welslagen van liposculpture moet de huid een zekere mate van elasticiteit hebben. Naarmate u ouder wordt, neemt de veerkracht van de huid af. Toch zijn, ook als u wat ouder bent, nog goede resultaten te bereiken.

Bij elke operatie kan een infectie of nabloeding voorkomen. Bij liposculpture is deze kans bijzonder klein. Complicaties kunnen met name optreden als te grote gebieden in één keer worden behandeld en/of als de behandeling wordt gecombineerd met andere (esthetische) correcties. Het is soms erg aantrekkelijk om, als u toch eenmaal behandeld wordt, meerdere gebieden te laten behandelen. Voorzichtigheid is hier echter bij geboden. Wanneer de belasting van uw lichaam een bepaalde drempel overschrijdt, neemt de kans op complicaties sterk toe. Onze plastisch chirurgen kunnen u hier echter deskundig advies in geven.

Hoewel u al snel na de behandeling de nieuwe contouren van uw lichaam kunt bewonderen, duurt het drie tot zes maanden voordat het uiteindelijke resultaat is bereikt. U heeft een nieuw figuur en u zult merken dat u, hoewel het u zal verbazen hoe weinig gewicht u heeft verloren, beter in uw kleren past. Na een liposculpture moet u wel op uw gewicht blijven letten. Een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatig bewegen is de beste manier om ervoor te zorgen dat de behandeling een blijvend resultaat heeft.

Bel nu voor een consult 088 9000 500


Volgende pagina's
Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.