Uiterlijk

Informatie Coronavirus

Vanaf begin mei breiden wij onze zorg weer stap voor stap uit. We doen dit volgens de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de richtlijnen van het RIVM. Veel afspraken zijn nog telefonisch. Hiermee waarborgen we de 1.5 meter afstand in de kliniek. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

Bey is here!

Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINIC

Meer weten

Uitbreiding spreekuren cosmetische chirurgie in Haarlem.

Meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op via 088 9000 5353

Resultaat & nazorg

Tekst a|A     Contrast +|--

Herstel

De eerste twee weken zijn de behandelde lichaamsdelen beurs en een beetje stijf. De huid kan verdoofd en enigszins pijnlijk aanvoelen. Dit gevoel verdwijnt echter vanzelf. Als na een week of twee de hechtpleisters worden verwijderd, zult u zien dat de littekens bijzonder klein en onopvallend zijn. Aanvankelijk zijn zij nog wat rood gekleurd, maar op den duur worden ze vrijwel onzichtbaar. Na twee weken kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. U kunt dan ook voorzichtig beginnen met spieroefeningen.

Resultaat

Liposuctie/ liposculpture is geen alternatief voor het verliezen van overtollige kilo's lichaamsgewicht. De methode is uitsluitend bedoeld voor mensen die kampen met vetophopingen op specifieke plaatsen die moeilijk te verminderen zijn met behulp van een dieet of lichamelijke oefeningen. Voor het welslagen van liposculpture moet de huid een zekere mate van elasticiteit hebben. Naarmate u ouder wordt, neemt de veerkracht van de huid af. Toch zijn, ook als u wat ouder bent, nog goede resultaten te bereiken.

Hoewel u al snel na de behandeling de nieuwe contouren van uw lichaam kunt bewonderen, duurt het drie tot zes maanden voordat het uiteindelijke resultaat is bereikt. U heeft een nieuw figuur en u zult merken dat u, hoewel het u zal verbazen hoe weinig gewicht u heeft verloren, beter in uw kleren past. Na een liposculpture moet u wel op uw gewicht blijven letten. Een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatig bewegen is de beste manier om ervoor te zorgen dat de behandeling een blijvend resultaat heeft.

Risico's

Bij elke operatie kan een infectie of nabloeding voorkomen. Bij liposculpture is deze kans bijzonder klein. Complicaties kunnen met name optreden als te grote gebieden in één keer worden behandeld en/of als de behandeling wordt gecombineerd met andere (esthetische) correcties. Het is soms erg aantrekkelijk om, als u toch eenmaal behandeld wordt, meerdere gebieden te laten behandelen. Voorzichtigheid is hier echter bij geboden. Wanneer de belasting van uw lichaam een bepaalde drempel overschrijdt, neemt de kans op complicaties sterk toe. Onze plastisch chirurgen kunnen u hier echter deskundig advies in geven.
Aftercare Bergman Beauty Care 

Bij Bergman Clinics is een succesvolle ingreep meer dan alleen deskundigheid en professionele begeleiding. Na jarenlange ervaring is vast komen te staan dat de voor- en nazorg van doorslaggevend belang is bij een succesvolle ingreep. Deze behandelingen gelden zowel voor de dagelijkse verzorging thuis als de intensievere nabehandelingen bij een van de huidspecialisten. Aftercare is een onderdeel van het totaalconcept waar Bergman Clinics en Bergman Beauty Care deel van uitmaken. U ontvangt na liposuctie een After Care kit met speciaal geselecteerde producten van de Bergman Beauty Care verzorgingslijn.

Foto's voor en na de behandeling

Het is natuurlijk spannend hoe je lichaam eruit komt te zien na de operatie. Om een goed beeld te krijgen, kun je hier een aantal ervaringen zien van cliënten die bij ons een liposuctie ondergingen. Geen fotomodellen maar normale mensen. Dat geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Bent u na het zien van alle foto's nieuwsgierig geworden wat het resultaat van liposuctie bij u zou kunnen zijn? 
Maak een afspraak voor een eerste consult via: 088 9000 500.

Stappen in het behandelingstraject:Veelgestelde vragen

Wat zijn de wachttijden van deze behandeling?
Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele wachttijden.
Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?
Voor meer informatie, bezoek de pagina ervaringen of bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.
Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?
We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.
Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?
Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Heeft u nog steeds vragen?

Neem contact op
Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.