Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
De behandeling
bergman-clinics-hilversum-buitenzijde.jpg
imageHomepage
Open Dag op zaterdag 25 januari Open Dag op zaterdag 25 januari
Geïnteresseerd in Ooglaseren, Lensimplantaten? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 25 januari.Geïnteresseerd in Ooglaseren, Lensimplantaten? Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 25 januari.

Toon submenu

De behandeling

De duur van de operatie is afhankelijk van de hoeveelheid vet die moet worden verwijderd en het aantal plaatsen waar dat moet gebeuren.

De chirurg heeft in overleg met u bepaald welke vetophopingen verwijderd moeten worden. Voorafgaand aan de behandeling tekent de chirurg de te behandelen lichaamsdelen zorgvuldig af. Daarna wordt u onder plaatselijke verdoving of volledige narcose gebracht, dit is afhankelijk van het gebied en de omvang van de behandeling. De chirurg maakt kleine, onopvallende sneetjes in de huid. Met een speciale vloeistof spuit hij het onderhuidse vet op, waarna het vet met behulp van smalle buisjes wordt weggezogen. Na de ingreep moet de huid goed worden gesteund. Daarom draagt u zes weken lang een zogenaamde liposuctiebroek. Deze drukt uw opperhuid goed tegen de onderste huidlagen aan en beperkt de zwellingen tot een minimum. De eerste 12 uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Na de eerste nacht kunt u gewoon weer douchen. De eerste week na de operatie zult u rustig aan moeten doen, maar ondanks het ongemak is het belangrijk niet in bed te blijven liggen. In verband met de bloedsomloop, in met name de benen, dient u zo spoedig mogelijk weer te gaan lopen. De eerste 6 weken is sporten echter sterk af te raden.

De eerste twee weken zijn de behandelde lichaamsdelen beurs en een beetje stijf. De huid kan verdoofd en enigszins pijnlijk aanvoelen. Dit gevoel verdwijnt echter vanzelf. Als na een week of twee de hechtpleisters worden verwijderd, zult u zien dat de littekens bijzonder klein en onopvallend zijn. Aanvankelijk zijn zij nog wat rood gekleurd, maar op den duur worden ze vrijwel onzichtbaar. Na twee weken kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. U kunt dan ook voorzichtig beginnen met spieroefeningen.

Benieuwd naar de resultaten van liposuctie? Bekijk hier alle ervaringen van cliënten die u voor gingen.

Bel nu voor een consult 088 9000 500


Volgende pagina'sbuik-en-benen(1).jpg


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.