Bewegen

Revalidatie en Fysiotherapie"

"Naarden"

Resultaat & nazorg bij operatie frozen shoulder

Tekst a|A     Contrast +|--

Naast de behandeling of operatie om de frozen shoulder te verhelpen, wordt binnen Bergman Clinics | Bewegen tevens het gehele revalidatie- en nazorgtraject verzorgd.

U moet er rekening mee houden dat u de eerste zes weken na de operatie niet alle bewegingen kunt maken met uw schouder zoals u gewend was. Zo mag u de geopereerde arm niet zelf optillen, maar ook geen pendel- of koffiemaalbewegingen maken. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van de List-limiter. Zelf naar huisrijden na de ingreep is dan ook niet mogelijk en u dient vooraf veilig vervoer naar huis te organiseren.

Complicaties bij de schouderoperatie

Voordat u de ingreep krijgt wordt u uitgebreid geinformeerd over de risico's. Er bestaat altijd een kans op complicaties, al is deze niet groot. Specifiek bij een operatie aan een frozen shoulder kan er verstijving van het kapsel ontstaan. Dit vermindert door fysiotherapie na de operatie. Wanneer het kapsel toch verstijft na de operatie, duren het herstel en  het revalidatietraject langer. Het kapsel moet dan worden opgerekt door de fysiotherapeut. Wanneer dit niet lukt, kan het nodig zijn om het kapsel met een tweede operatie te verruimen.

Meer weten over deze behandeling bij Bergman Clinics | Bewegen? Neem dan contact op via 088 9000 500. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met een verwijzing van uw huisarts.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de wachttijden van deze behandeling?
Wilt u weten hoe snel u terecht kunt voor uw specifieke behandeling bij Bergman Clinics? Bekijk dan nu de actuele wachttijden.
Waar kan ik ervaringen van cliënten zien of mijn ervaring delen?
Voor meer informatie, bezoek de pagina ervaringen of bekijk onze cliëntwaarderingen op Zorgkaart Nederland. U kunt ook uw ervaring delen op Zorgkaart Nederland.
Welke kwaliteit wordt er bij Bergman Clinics geboden?
We bieden medische zorg van de hoogste kwaliteit. Hierbij staan 4 waarden centraal:
  • Resultaat van de behandeling
  • Veiligheid
  • Cliëntgerichtheid
  • Ervaring team
Lees meer over de kwaliteit bij Bergman Clinics. Daarnaast zijn we ZKN gecertificeerd.
Hoe is het geregeld met de vergoeding / verzekering?
Voor meer informatie, bezoek de pagina Vergoeding & Verzekering.

Toon uitgelichte items / alle items

Heeft u nog steeds vragen?

Neem contact op
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png