Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Thierry Guitton

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 79915493301
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Thierry Guitton
9.6
dr. Thierry Guitton

Dokter Guitton studeerde Geneeskunde aan de Universiteit in Amsterdam. Na het afronden van zijn master in november 2007 verhuisde hij, met steun van verschillende beurzen, naar Boston in de Verenigde Staten voor een promotie onderzoek aan de Harvard Medical School. Dokter Guitton presenteerde zijn werk op meerdere nationale en internationale bijeenkomsten en werd beloond met meerdere onderscheidingen.

Lees meer

In 2015 vervolgde hij zijn opleiding als Plastisch Chirurg aan de Rijks Universiteit Groningen onder leiding van Prof. P.M.N. Werker en Prof. B. van der Lei. Tijdens zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde hij meerdere stages waaronder een cosmetische fellowship onder leiding van Prof. Van de Lei; was hij traveling Fellow van de  Federation of European Societies for Surgery of the Hand (FESSH). Waarbij hij een stage volgde aan het prestigieuze institut de La Main in Parijs en volbracht hij een master in post bariatrische plastische chirurgie aan de Universite Paris Descartes. Ook kreeg hij de kans te participeren in het transgender team van het UMCG onder leiding van dr. Tempelman en dr. Middelberg. In 2019 werd hij Fellow van de 'European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery' door het behalen van alle hiervoor vereiste Europese examens.

Vanaf 1 januari 2020 is dokter Guitton werkzaam bij Bey by Bergman Clinics als plastisch chirurg in Heerenveen, Hilversum en Naarden.

Functies

  • jul 2016 – heden: Werkgroep Wetenschappelijke Koepel Nederlandsche Vereniging voor Plastische chirurgie
  • jul 2010 – heden: Voorzitter Science of Variation FoundationStichting ter financiele ondersteuning Science of Variation Group
  • jan 2010 – heden: Wetenschappelijk directeur en oprichter “Science of Variation Group” Internationale studie groep naar ziekte en letsel.

 Lidmaatschappen

  • Fellow of the European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons (EBOPRAS)
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie (NVEPC).
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Thierry Guitton
9.6
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.