dr. Thierry Guitton

dr. Thierry Guitton

BIG-nummer: 79915493301

Dokter Guitton studeerde geneeskunde aan de Universiteit in Amsterdam. Na het afronden van zijn master in november 2007 verhuisde hij, met steun van verschillende beurzen, naar Boston in de Verenigde Staten voor een promotie onderzoek aan de Harvard Medical School. Dokter Guitton presenteerde zijn werk op meerdere nationale en internationale bijeenkomsten en werd beloond met meerdere onderscheidingen.

In 2015 vervolgde hij zijn opleiding als Plastisch Chirurg aan de Rijks Universiteit Groningen onder leiding van Prof. P.M.N. Werker en Prof. B. van der Lei. Tijdens zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde hij meerdere stages waaronder een cosmetische fellowship onder leiding van Prof. Van de Lei; was hij traveling Fellow van de  Federation of European Societies for Surgery of the Hand (FESSH). Waarbij hij een stage volgde aan het prestigieuze institut de La Main in Parijs en volbracht hij een master in post bariatrische plastische chirurgie aan de Universite Paris Descartes. Ook kreeg hij de kans te participeren in het transgender team van het UMCG onder leiding van dr. Tempelman en dr. Middelberg. In 2019 werd hij Fellow van de 'European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery' door het behalen van alle hiervoor vereiste Europese examens.

Vanaf 1 januari 2020 is dokter Guitton werkzaam bij Bey by Bergman Clinics als plastisch chirurg in Heerenveen, Hilversum en Naarden.

Functies

  • Jul 2016 – Present: Werkgroep Wetenschappelijke Koepel Nederlandsche Vereniging voor Plastische chirurgie
  • Jul 2010 – Present: Voorzitter Science of Variation FoundationStichting ter financiele ondersteuning Science of Variation Group
  • Jan 2010 – Present: Wetenschappelijk directeur en oprichter “Science of Variation Group” Internationale studie groep naar ziekte en letsel.

 Lidmaatschappen

  • Fellow of the European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons (EBOPRAS)
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie (NVEPC).
Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png