Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Anne-Lotte Coolen

Gynaecoloog
Anne-Lotte Coolen

Anne-Lotte Coolen (1985) volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. In 2012 begon zij met de specialisatie tot gynaecoloog. Zij is opgeleid in het Máxima Medisch Centrum, Maastricht Universitair Medisch Centrum en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Sinds 2018 is zij werkzaam als gynaecoloog.

 

Lees meer

In 2017 promoveerde ze met het onderwerp: “laparoscopic treatment of vaginal vault prolaps, waarbij de focus van het proefschrift lag op de laparoscopische behandeling van verzakkingen (prolaps). Ook na haar promotie zet zij het wetenschappelijk onderzoek voort op het gebied van prolapschirurgie. Tijdens haar opleiding tot gynaecoloog raakte zij geboeid door bekkenbodemproblematiek. Nu specialiseert zij zich verder bij Bergman Clinics tot urogynaecoloog.

Zij is lid van de werkgroep Bekkenbodem van de NVOG (Nederlands Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en lid van de IUGA (International Urogynecological Association). Sinds juli 2021 is zij werkzaam bij Bergman Clinics Hilversum.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.