Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Anne-Lotte Coolen

Gynaecoloog
BIG-nummer: 19911892501
Anne-Lotte Coolen

Anne-Lotte Coolen (1985) volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. In 2012 begon zij met de specialisatie tot gynaecoloog. Zij is opgeleid in het Máxima Medisch Centrum, Maastricht Universitair Medisch Centrum en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Sinds 2018 is zij werkzaam als gynaecoloog.

 

Lees meer

In 2017 promoveerde ze met het onderwerp: “laparoscopic treatment of vaginal vault prolaps, waarbij de focus van het proefschrift lag op de laparoscopische behandeling van verzakkingen (prolaps). Ook na haar promotie zet zij het wetenschappelijk onderzoek voort op het gebied van prolapschirurgie. Tijdens haar opleiding tot gynaecoloog raakte zij geboeid door bekkenbodemproblematiek. Nu specialiseert zij zich verder bij Bergman Clinics tot urogynaecoloog.

Zij is lid van de werkgroep Bekkenbodem van de NVOG (Nederlands Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en lid van de IUGA (International Urogynecological Association). Sinds juli 2021 is zij werkzaam bij Bergman Clinics Hilversum.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.