Onze visie

Bergman Clinics wil een belangrijke bijdrage leveren aan het op langere termijn betaalbaar, toegankelijk en hoogwaardig maken van de zorg in Nederland. Het verbeteren van onze kwaliteit en onze doelmatigheid zien wij als een permanent proces. Wij zijn ons er van bewust dat onze ambities alleen te realiseren zijn door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan bedrijfscultuur, trots en groeimogelijkheden voor medewerkers.


Focus

In al onze focusklinkenen concentreren wij ons op specifieke medische behandelingen. Door deze focus waarborgen we expertise en ervaring, die leiden tot zeer goede behandeluitkomsten. Daarnaast kunnen we door deze focus innovatief, efficiënt en kostenbewust werken.

Aandacht

We stellen de cliënt centraal in ons handelen en bij het organiseren van onze medische zorg. Wij streven ernaar dat de patiënt zich door onze persoonlijk en mensgerichte benadering echt cliënt voelt.

Resultaat

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit zorg aanbieden. We committeren ons aan een optimaal resultaat van de behandeling. We streven naar maximale transparantie over de kwaliteit en cliëntgerichtheid van onze dienstverlening en verbeteren deze continu.

De focusgebieden van Bergman Clinics zijn:

Voor iedereen toegankelijk en korte toegangstijden

Onze artsen zijn voor iedereen toegankelijk en in veel gevallen kunt u vrijwel zonder toegangstijden bij ons terecht. 

Zorgverzekeraars

Bergman Clinics maakt jaarlijks afspraken met alle zorgverzekeraars over de vergoeding van behandelingen. De meest actuele afspraken vindt u hier. Wij streven ernaar met alle zorgverzekeraars afspraken vast te leggen. 

Dit betekent dat uw behandeling gewoon 100% wordt vergoed na verwijzing door uw huisarts of medisch specialist en bij een medische indicatie. Uiteraard dient u wel rekening te houden met uw eigen risico.

De regelingen voor Bergman Clinics zijn daarmee hetzelfde als voor reguliere ziekenhuizen in Nederland. We leggen u graag uit hoe het dit is geregeld.

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!