Assisteer mij
Assisteer mij

Huid & Vaten

Waar staan wij voor?

Bekijk de animatie video voor een korte uitleg over ons zorgaanbod, kwaliteit en vergoeding door zorgverzekeraars.

Meer weten

Welkom bij Bergman Clinics | Huid & Vaten

Tekst a|A     Contrast +|--

Bij Bergman Clinics | Huid & Vaten kunt u worden behandeld aan huidkanker, algemene huidaandoeningen, spataderen en anale klachten. Wij garanderen korte wachttijden voor zowel het eerste consult als voor de behandeling.

Digitaal consult

Naast fysieke consulten is het ook mogelijk om via een telefonisch of video consult met uw arts te spreken. Om u tijdens het consult zo goed mogelijk te helpen kan het grote toegevoegde waarde hebben om beeldmateriaal met uw arts te delen. Onze arts kan uw klacht dan beter beoordelen.

Wij vinden het belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Daarom bieden wij u drie mogelijkheden om beeldmateriaal te delen.
1. Vooraf foto's delen via Mijn Bergman
2. Vooraf foto’s mailen voor telefonisch- of video consult
3. Videoconsult

Lees via de link meer over de mogelijkheden om uw beeldmateriaal te delen tijdens een digitaal consult.

Huidkanker | dermato-oncologie

De dermatologen van Bergman Clinics | Huid & Vaten zijn gespecialiseerd in de behandeling van alle vormen van huidkanker waaronder:

Bergman Clinics is een voor Mohs-chirurgie gecertificeerde kliniek volgens de Landelijke Werkgroep Mohs Chirurgie van de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie).

Algemene huidaandoeningen | dermatologie

Als u een huid of haar, nagel of zweetprobleem heeft, dan kunt u met een verwijzing van de huisarts terecht op het spreekuur van één van onze dermatologen. U kunt hierbij denken aan

Uw huid wordt onderzocht en zo nodig wordt aanvullend onderzoek ingezet. Uitslagen ontvangt u op korte termijn en een vervolgplan wordt samen met u bepaald.  

Spataderen | flebologie

Bergman Clinics | Huid & Vaten biedt hoogwaardige flebologische zorg voor de behandeling van spataderen. U kunt bij de gespecialiseerde (vaat)chirurgen en dermatologen terecht voor verzekerde en onverzekerde/cosmetische behandelingen.

De eerste afspraak samen met het duplexonderzoek van de vaten valt na verwijzing door uw huisarts of medisch specialist onder de verzekerde zorg. Specifieke informatie over de behandelmogelijkheden en de vergoeding van de behandeling door uw zorgverzekeraar ontvangt u tijdens de eerste afspraak.

Bergman Clinics is in het bezit van het Spataderkeurmerk van de Hart & Vaatgroep.

Anale klachten | proctologie

Bij Bergman Clinics werken dermatologen en een chirurg, die gespecialiseerd zijn in proctologie en die u graag helpen bij klachten en aandoeningen in en rond de anus.

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.