GA TERUG
Beperkingen borstverkleining
bmc-brandbox-bey-1920x560px-v2.png
imageHomepage
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website

Toon submenu

Beperkingen borstverkleining

Het is belangrijk dat u de plastisch chirurg duidelijk vertelt wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de borstverkleining. Na onderzoek en opmeting van uw borsten kan hij of zij u een indruk geven van de mogelijkheden. Te vaak wordt gedacht dat u eenvoudig een paar borsten van een foto kunt uitkiezen. Dit is helaas niet het geval: ieder lichaam is anders. Het is goed om u wel te realiseren dat bij een borstverkleining ook melkklierweefsel wordt verwijderd. Het is dan ook niet zeker of u na afloop nog borstvoeding kunt geven.  Daarnaast blijven er na een borstverkleining zichtbare littekens achter. De plastisch chirurgen van Bergman Clinics gebruiken speciale technieken om de littekens bij een borstverkleining tot een minimum te beperken.

Hoe blij u ook bent met uw nieuwe borstvorm, realiseer u wel dat borsten (meer dan elk ander deel van het lichaam) sterk kunnen veranderen onder invloed van zwaartekracht, hormonen en gewichtsschommelingen. Toch zullen uw borsten na de operatie in principe niet meer de omvang krijgen die ze hadden. U mag er vanuit gaan dat een borstverkleinende operatie een blijvend effect heeft. Een borstverkleining is een uitgebreide ingreep, met een kleine kans op complicaties. Een specifiek risico is dat het gevoel in de tepels geheel of gedeeltelijk verdwijnt.  Tijdens het eerste consult neemt de plastisch chirurg uitgebreid alle mogelijke complicaties bij een borstverkleining met u door.

Op de onderstaande pagina's leest u meer over een borstverkleining. Weet u voldoende en wilt u direct een afspraak maken bij een van onze plastisch chirurgen voor een eerste consult? Bel 088 9000 500.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.