Huid & Vaten

Waar staan wij voor?

Bekijk de animatie video voor een korte uitleg over ons zorgaanbod, kwaliteit en vergoeding door zorgverzekeraars.

Digitaal Consult

Tekst a|A     Contrast +|--

Digitaal consult

Om u tijdens het digitaal consult zo goed mogelijk te helpen kan het zinvol zijn om beeldmateriaal met uw arts te delen. Onze arts kan uw klacht dan beter beoordelen. Wij vinden het belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Daarom bieden wij u drie mogelijkheden om beeldmateriaal te delen.

1. Vooraf foto's delen via Mijn Bergman

Ga in het menu van Mijn Bergman naar ‘Mijn Berichten’ en klik vervolgens op ‘start nieuw bericht’. Controleer of bij de ontvanger een locatie van Huid & Vaten geselecteerd staat. Voeg door middel van de paperclip een foto of meerdere foto's toe. Wij vragen u de foto's met de maximale resolutie te maken. Door op ‘verzenden’ te klikken, verstuurt u de foto’s op een veilige manier naar ons toe. U kan tot de start van het digitale consult op deze manier foto’s met ons delen.

Wanneer u de knop ‘start nieuw bericht’ in Mijn Bergman niet ziet en wel foto’s wilt delen met uw behandelend arts, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 088 9000 500. 

2. Vooraf foto's mailen via Zivver

U ontvangt van ons een beveiligde e-mail via Zivver. Deze mail kan u openen met de beveiligingscode die u ontvangt op het bij ons bekende mobiele telefoonnummer. Klik in de Zivver-omgeving op 'beantwoorden' en voeg door middel van de paperclip een foto of meerdere foto's toe. Wij vragen u de foto's met de maximale resolutie te maken. Door op het pijltje te klikken, verstuurt u de foto's op een veilige manier naar ons toe. Doet u dat minimaal 4 uur voorafgaand aan uw digitale consult.

Wanneer u geen mail via Zivver heeft ontvangen en wel foto's wilt delen met uw behandelend arts, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 088 9000 500.

3. Videoconsult

Het is ook mogelijk om de afspraak via een videoconsult te laten plaatsvinden. Wilt u van deze service gebruik maken, maar er is een fysiek of telefonisch consult ingepland, dan vragen wij u dit minimaal een dag van tevoren aan te geven door een reply op de afspraakbevestiging of telefonisch contact op te nemen via 088 900 500.

Zorg dat u 5 minuten voorafgaand aan de afspraak de link geopend heeft en klaar zit. U kunt voor deze service gebruik maken van uw computer met webcam of uw mobiele telefoon met camerafunctie. In het geval dat u gebruikt maakt van een videoconsult, adviseren wij u vooraf ook foto’s te mailen via Zivver. De kwaliteit en resolutie van foto’s is vaak beter dan van video. Hierdoor kan de arts uw klacht beter beoordelen.
Veiligheid

Wij gebruiken het beeldmateriaal alleen om uw klacht beter te kunnen beoordelen. De foto's worden toegevoegd aan uw medisch dossier en bewaard conform wettelijke norm. De beelden van het videoconsult worden niet opgeslagen en daarom ook niet bewaard in uw medisch dossier.

Mocht u ervoor kiezen om geen beeldmateriaal met uw behandelend arts te delen dan kan het telefonisch consult ook gewoon doorgaan, maar met beeldmateriaal kan de arts uw klacht misschien gemakkelijker beoordelen. 

 

Behandelingen:

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.