Bel voor informatie 088 9000 500 (lokaal tarief)
Verwijzers Mijn Bergman Clinics
Tekst a| A       Contrast +| --
GA TERUG
Ooglidcorrecties bovenoogleden
bmc-brandbox-bey-1920x560px-v2.png
imageHomepage
Bey is here! Bey is here!
Be youthful. Be beautiful. Be you.

BEAUTY & CLINIC
Be youthful. Be beautiful. Be you. BEAUTY & CLINICBezoek de website

Toon submenu

Ooglidcorrecties bovenoogleden

Hangende oogleden

Bij het ouder worden komt het soms voor dat de oogleden gaan overhangen. Dit komt doordat de elasticiteit van de huid afneemt door de jaren heen. Overhangende oogleden kunnen problemen geven bij het zien en soms ook hoofdpijn veroorzaken. Een vaak gehoorde klacht is dat mensen met overhangende oogleden er moe uitzien terwijl ze dat niet zijn. In al deze gevallen kan een ooglidcorrectie ervoor zorgen dat u van uw klachten afkomt en weer een uitgeruste, open blik krijgt. De ingreep is relatief eenvoudig en wordt bijna altijd onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.

Ooglidcorrectie voor iedereen

Een bovenooglidcorrectie is een van de behandelingen die veel wordt uitgevoerd bij Bergman Clinics. Onze artsen denken met u mee en geven u deskundig advies. De meeste cliënten die wij behandelen zijn ouder dan dertig jaar. Maar soms wordt ook bij jongeren de operatie uitgevoerd. In principe kan iedereen een ooglidcorrectie ondergaan.

Ooglidcorrecties steeds vaker uitgevoerd

Steeds meer mensen laten een ooglidcorrectie uitvoeren om van hun klachten of vermoeide blijk af te zijn. Bergman Clinics heeft veel ervaring met ooglidcorrecties en heeft de beste chirurgen in dienst om de operatie uit te voeren. Ooglidcorrecties kunnen zowel door een plastisch- als een oogchirurg uitgevoerd worden. Tijdens de ingreep neemt de chirurg de overtollige huid, een beetje spierweefsel en soms ook vetweefsel weg via een snede in de natuurlijke oogplooi.

Foto's voor en na de behandeling

Het is natuurlijk spannend hoe je ogen eruit komen te zien na de operatie. Om een goed beeld te krijgen, hoe de ogen eruitzien kun je hier een aantal ervaringen zien van cliënten die bij ons een ooglidcorrectie ondergingen. Geen fotomodellen maar normale mensen. Dat geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Goed resultaat

Een operatie aan uw ogen laten uitvoeren is niet iets dat u elke dag beslist. Daarom is het belangrijk goed na te denken over uw keuze. Onze artsen helpen u bij die keuze. Ze geven u inzicht in het eindresultaat, de behandeling zelf, de mogelijke risico’s en de nazorg. U kunt van Bergman Clinics een eerlijk een deskundig advies verwachten. De meeste cliënten zijn zeer tevreden na de ingreep. Cliënten geven Bergman Clinics een hoge waardering op Zorgkaart Nederland. Dit is een onafhankelijk platform voor cliëntervaringen in de gezondheidszorg.


Doorverwijzing via de huisarts

U kunt een ooglidcorrectie laten uitvoeren omdat u wat wilt laten doen aan uw klachten, omdat u weer een open blik wilt hebben of een combinatie van beide. Indien u veel last heeft van uw overhangende oogleden bespreekt u dit met uw huisarts. Deze kan u dan een doorverwijzing geven voor een afspraak bij een plastisch- of oogchirurg van Bergman Clinics . Ga naar vergoeding en verzekering  voor meer informatie over dit onderwerp. 

Indien u om cosmetische redenen een ingreep wilt laten uitvoeren kunt u direct een afspraak maken met een van onze plastisch- of oogchirurgen.

Meer informatie en contact 

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken met een van onze plastisch- of oogchirurgen. Dat kan direct online via de button 'Plan uw afspraak online' of telefonisch via 088 9000 500.


Informatie aanvraag Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus stopt Bergman Clinics tot en met maandag 6 april met alle niet acute en/of urgente behandelingen.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 6 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.