Huid & Vaten

Waar staan wij voor?

Bekijk de animatie video voor een korte uitleg over ons zorgaanbod, kwaliteit en vergoeding door zorgverzekeraars.

Behandelingen

Tekst a|A     Contrast +|--

Begman Clinics biedt behandelingen voor alle huidaandoeningen en flebologie (afwijkingen aan aderen). Onze specialisten zijn uiterst ervaren en werken volgens de hoogste kwaliteitseisen. De dermatoloog bespreekt en onderzoekt uw klachten tijdens uw eerste afspraak. Samen met de dermatoloog bepaalt u of en welke behandeling nodig is.

Er zijn veel verschillende huidaandoeningen en evenzoveel manieren om deze te behandelen. Er is daarom geen standaard behandelproces. Behandelingen (en diagnosemethoden) die wij doen zijn onder andere:

 
Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.