GA TERUG
Resultaat en nazorg
homepage-foto.jpg
imageHomepage
Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd! Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd!
Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.

Toon submenu

Resultaat en nazorg

Vrouwen die voor een borstvergroting kiezen, zijn in vrijwel alle gevallen bijzonder blij met het resultaat. Ze voelen zich vrouwelijk en zelfverzekerd met vollere, stevige borsten.
Voor en na

U hebt tijdens het 3D-consult al kunnen zien hoe de borstvergroting er voor u ongeveer uit gaat zien. Daarnaast hebben we een aantal foto’s van vóór en na een borstvergroting op een rij gezet, van gewone vrouwen met een gewoon lichaam.

Ook in deze filmpjes kunt u goed zien wat u kunt verwachten:

Resultaat per vrouw verschillend

Het is medisch gezien niet altijd mogelijk om het resultaat precies te voorspellen, of om aan al uw wensen te voldoen. Ook is de aard en de grootte van de littekens niet helemaal te voorspellen. Veel hangt af van hoe uw lichaam in elkaar zit, en hoe het lichaam en de protheses bij elkaar passen.

Levensduur van de protheses

Moderne siliconen borstprotheses hebben doorgaans een lange levensduur. We gaan ervan uit dat een prothese gemiddeld 15 jaar mee gaat. Na die tijd is de kans op slijtage en scheuren van het implantaat groter. Hoe lang een prothese meegaat is vooraf nooit helemaal te voorspellen en heeft ook te maken met het type, de grootte en de plaatsing van een prothese en of er complicaties optreden zoals kapselvorming. Houd er dus bij de keuze voor een borstvergroting met siliconenprothese rekening mee dat een prothese niet altijd een leven lang meegaat en u in aanmerking kunt komen voor vervangen of verwijderen van het implantaat.

Risico’s van een borstvergroting

Een borstvergrotingoperatie is een relatief veilige ingreep, waarbij maar weinig complicaties optreden. Zoals bij elke medische ingreep onder narcose zijn er wel een aantal risico’s. Die staan op een rij op de pagina over mogelijke risico’s en complicaties.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.