GA TERUG
Hoe werkt een borstvergroting?
homepage-foto.jpg
imageHomepage
Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd! Nieuwe Bey-ervaringen website gelanceerd!
Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.Bekijk hier de nieuwe ervaringen website incl. Voor & Na foto's en Video's.

Toon submenu

Hoe werkt een borstvergroting?

Bij een borstvergroting plaatsen we een prothese onder uw eigen borstweefsel. Daarmee voegen we volume toe aan uw borsten: uw borsten worden wat groter en voller. Het is een duurzame methode om uw uiterlijk te verbeteren en het resultaat is snel te zien.
Siliconen borstprotheses

Bergman Clinics gebruikt vooral siliconen borstprotheses. Siliconen is een stof die veel toegepast wordt in onze directe leefwereld. Kunstgewrichten, lippenstift en spenen voor baby’s zijn hier voorbeelden van. Bij de borstprotheses is zowel de inhoud (een gel) als het omhulsel (de envelop) gemaakt van siliconenmateriaal. Juist de siliconen protheses worden gebruikt omdat dit type prothese het borstweefsel het best benadert. Het voelt zacht en soepel, neemt de temperatuur van het lichaam aan en kan jarenlang meegaan. Er is veel onderzoek gedaan naar de veiligheid van siliconenmateriaal als medische toepassing. Daar kunnen steeds geen duidelijke negatieve effecten van aangetoond worden.

Rond, druppelvorm of anatomisch

Wij plaatsen meestal ronde protheses, maar er zijn ook druppelvormige of anatomisch gevormde protheses. Welke het beste zijn voor u hangt af van uw wensen en van hoeveel eigen borstweefsel u heeft. De plastisch chirurg kan dit goed beoordelen.

Plaatsing prothese: boven of onder de borstspier

Er zijn 3 manieren om de borstprotheses te plaatsen:

  • Tussen uw eigen borstweefsel en uw borstspier
  • Onder uw borstspier
  • Gedeeltelijk onder uw borstspier en gedeeltelijk erboven (‘dual plane’)

De beste keuze voor u

Het kiezen van de juiste maat en vorm prothese is erg belangrijk. Ons unieke Bergman Clinics 3D-Consult™ geeft vooraf een goed beeld welke maat goed bij u past. Daarnaast beoordeelt de plastisch chirurg hoeveel ruimte er is onder uw eigen borstweefsel. Dat bepaalt de mogelijke maten, de vorm en de manier waarop de protheses geplaatst kunnen worden. Jonge vrouwen komen meestal in aanmerking voor een toename van 1 of 2 cupmaten. Bij oudere vrouwen en moeders is er vaak wat meer ruimte.

Goede en eerlijke informatie over protheses

Wij garanderen dat we u volledig informeren over borstprotheses van siliconen. Onze arts bespreekt alle informatie met u en geeft u die ook mee naar huis om nog eens rustig na te lezen. Al onze implantaten zijn zowel nationaal als Europees officieel goedgekeurd voor gebruik.


Bel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

In verband met het coronavirus voert Bergman Clinics tot en met dinsdag 28 april alleen nog acute en/of urgente behandelingen uit.

Poliklinische afspraken vinden in deze periode telefonisch plaats. Alle geplande afspraken en behandelingen na 28 april blijven vooralsnog staan.

Kijk hier voor meer informatie.